Alhamdulillah aku menang kontes lagi

Selamat pagi semua, hati rasa gumbira mana taknya semalam baca entry Aie pasal keputusan pemenang Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com. Tak sangka Yan boleh menang, yeayyyy korang silalah jeles yea..ehek, jangan meluat sudah, semua nie rezeki..syukur 🙂

Kat bawah nie senarai Pemenang Contest Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com

Pemenang pertama

Farenova

Pemenang kedua

Yanmie

5 pemenang saguhati

eyriqazz

el sewek

dahlia

adziim

Eqa

Yeay…nama Yan ada lah untuk pemenang tempat kedua, Thanks yea Aie, tak sangka sebenarnya boleh dapat sebabnya saingan pun sengit jugak terutamanya entry Farenova memang Yan sendiri suka, sila percaya yea f..ehek Yan suka sebab kreatif dengan menyelitkan unsur-unsur lawak dalam entry tersebut 🙂

Tahniah jugak buat 5 orang pemenang saguhati, wah dapat T-Shirt tu 🙂 dan tak lupa jugak untuk semua peserta contest tersebut, dimana semuanya akan menerima topup rm 10 ataupun bank in rm 10.

Psstt!! banyak betul duit aie…semua peserta dapat hadiah..ehehe, bila nak buat lagi??

Syukur Alhamdulillah bulan nie Yan menang 4 Contest..ehehe, insyallah akan dikongsikan dengan pembaca blog ini, so nantikan entry Hit Kaunter Yan pulak yea 🙂

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

15 thoughts on “Alhamdulillah aku menang kontes lagi

    1. terima kasih ms neelopher, thanks sudi bertandang ke sini 🙂 salam kenal jugak..rajin2 lah dtg sini yea kita be’ramas’ mesra..:)

    1. terima kasih feez, dulu2 kakyan rajin gak join tp x penah menang..hahaha, nie yg kakyan join kontes yg kwn2 buat..tak sangka blh menang..ehehe

  1. Tahniah ye kak Yan, hehe… Daus tergelak ni, suka hati sebab tengok akak bertuah…
    psstt… bro Aie baik giler kan, yang kalah pon dapat jugak merasa… topup Rm10…

    hmmm… kak Yan ni Ratu Keyword ke Ratu Contest erk?, wah… kalau ada tiara (Mahkota), boleh kak Yan pakai atas kepala… keh3…
    .-= Dauspozi´s last blog ..Ada Apa Dengan Zonbebas.Com =-.

    1. hahaha kakyan pulak gelak baca komen daus, mana ada ratu..biasa2 je daus, kakyan jln takde sapa nk bentang karpet merah..hikhikhik…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge