Aku pulak yang terlebih bertuah dapat no 50000

Salam semua, wah tadi Yan YM dengan Aie, macam biasalah topik kami pasal nk improve trafik blog, SEO dan macam-macam lagi, kebetulan kat blog aie tengah ada contest hits counter, no pun dah nak dekat-dekat time tu.

Kebetulan si Aie nie suh Yan pi cek dia punya entry kenapa en.google lambat sangat nak crawl blog dia. So Yan pun pilah buka blog dia, hah…amik engko!! sekali Yan yang terhits no 50000, tengok gambar bawah

Tengok no tu 50000, masa nie Yan dah seram sejuk dah, takut kena marah dengan kawan-kawan yang dah bertapa lama kat blog aie, nak buat macam mana kalau dah kebetulan dapat no tu kan..hahaha, memang bertuah betullah. Tulah aie ko suh lagi aku pi cek entry ko..kan dah kena no 50000 tu 🙂

Tapi kawan-kawan jangan risau sebabnya Yan tak layak pun untuk contest nie sebabnya Yan dah menang hari tu kontes masa hit no 22222 kat SINI. So peluang masih terbuka untuk kawan-kawan semua, maybe aie akan upkan sikit no tu 🙂 gud luck semua…Yan taknak dah buka blog aie..*Aie ko jangan gatal suh aku cek entry ko lagi* hahaha

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

35 Comments

    • hahhaa bkn takut je Bb, smlm kan siap gabra, seram sejuk…perasaan semua ada, takut ada yg tak puas hati walau pun yan x layak tp no tu diorg nak..huhu..takut org mengata aje..yan x suka gosip2 nie..hihihi

    • ha yelah sekali masuk je gi cek entry aie…tengok2 nmpk no tu terus gabra…hahhaa kelakar je smlm jadi takut lak dpt no tu 🙂

  1. mmg terlebih bertuah la kak yan ni..hehehe..mieran lena jap je td ingt bgun mlm ni blh hit..tp kak yan yg dpt..hehehe..nasib baik kak yan da dpt yg no 22222 ari 2..huhuuh..ada peluang lg la..

    • haha thanks aie..tp sayang x layak..hahhahaa, aku xde niat pun nk hits tu..memang betuah betul arr aku nie kan…hahaha

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pemenang Tertangguh : Sila Baca Kawan2 | Our Mind Is Our PlayGround
  2. Pemenang Produk SimplySiti | Our Mind Is Our PlayGround

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge