Aku pulak yang terlebih bertuah dapat no 50000

Salam semua, wah tadi Yan YM dengan Aie, macam biasalah topik kami pasal nk improve trafik blog, SEO dan macam-macam lagi, kebetulan kat blog aie tengah ada contest hits counter, no pun dah nak dekat-dekat time tu.

Kebetulan si Aie nie suh Yan pi cek dia punya entry kenapa en.google lambat sangat nak crawl blog dia. So Yan pun pilah buka blog dia, hah…amik engko!! sekali Yan yang terhits no 50000, tengok gambar bawah

Tengok no tu 50000, masa nie Yan dah seram sejuk dah, takut kena marah dengan kawan-kawan yang dah bertapa lama kat blog aie, nak buat macam mana kalau dah kebetulan dapat no tu kan..hahaha, memang bertuah betullah. Tulah aie ko suh lagi aku pi cek entry ko..kan dah kena no 50000 tu 🙂

Tapi kawan-kawan jangan risau sebabnya Yan tak layak pun untuk contest nie sebabnya Yan dah menang hari tu kontes masa hit no 22222 kat SINI. So peluang masih terbuka untuk kawan-kawan semua, maybe aie akan upkan sikit no tu 🙂 gud luck semua…Yan taknak dah buka blog aie..*Aie ko jangan gatal suh aku cek entry ko lagi* hahaha

You may also like

37 Comments

    1. hahhaa bkn takut je Bb, smlm kan siap gabra, seram sejuk…perasaan semua ada, takut ada yg tak puas hati walau pun yan x layak tp no tu diorg nak..huhu..takut org mengata aje..yan x suka gosip2 nie..hihihi

    1. hahaha mestilah takut sbb org lain duk susah payah nk hits tu alih2 dpt ke kakyan no tu..eeee takut sgt wooo smlm..hahhaa sejuk 1 badan..adoiii

    1. ha yelah sekali masuk je gi cek entry aie…tengok2 nmpk no tu terus gabra…hahhaa kelakar je smlm jadi takut lak dpt no tu 🙂

  1. mmg terlebih bertuah la kak yan ni..hehehe..mieran lena jap je td ingt bgun mlm ni blh hit..tp kak yan yg dpt..hehehe..nasib baik kak yan da dpt yg no 22222 ari 2..huhuuh..ada peluang lg la..

    1. hahaha tulah mieran sib baik mmg xlayak kan, klu layak harus simplysiti tu jd milik kakyan dan menambahkan koleksi makeup…ekekke

      1. mmg bertuah tp xde rezeki kn..2 kali kena jackpot dlm masa 1 bulan..mieran tunggu kt blog aie 2 pnya la setia..huhuhuh..alih2 dpt kt org lain..xde rezeki la kn

        1. haha tulah pasal, takpe insyallah ada rezeki lah tu, antara cepat dan lambat je..ehee, takpun pi rasuah aie..hahaha

          1. kalau kak yan bg no yg kak yan dpt 2 kat mieran kn best..hahahaha..main kotor kt blog aie..padan muka aie..huhuhuh

    1. haha thanks aie..tp sayang x layak..hahhahaa, aku xde niat pun nk hits tu..memang betuah betul arr aku nie kan…hahaha

    1. En.batman lenkali duk dendiam je tau,,tak yah sibuk nak suh tengok entri la itu la ini la..hahaha..sila percaya yang ini nada tak puas hati..pastu ko saja sakitkan hati akk kan..buat tambahn 3333 lak kt belakang tu.. 😛 dua2 terlepas 1 angka..sampai demam akk pagi ni..hahaha..tobat dah pasni..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge