Aku menang lagi Hit Kaunter

Salam hujung minggu semua, wah tajuk entry Yan! sila jeles…hehhee, sejak akhir-akhir ini murah rezeki sungguh lah..adakah sebab rezeki anak-anak yang bakal bertambah, hahha gurau-gurau je :)

Pagi nie Yan dapat hit kaunter kat blog Zida, sebenarnya Zida nie baru je Yan kenal, dia ada hantar email melalui ruangan CONTAC ME bertanyakan pasal plugin wordpress, so semalam kami saling berbalas email, dan pagi nie cek email lagi sekali dan dia cakap dah berjaya install plugin tersebut dan ajak Yan join sekali untuk Giveaway dan Hit Kaunter kat blog dia. So Yan pun amiklah peluang Yang ada cuba hit kaunter di blog dia, dah syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, Yan dapat hit no 571871. Sila percaya yea..tengok gambar bawah okies :)

Korang kalau nak join Giveaway kat blog Zida pi lah terjah kat SINI yea, yang bestnya hadian barangan import dari obersea :)

So tunggu apa lagi, jom pakat ramai-ramai gi terjah :) Klik SINI okies :)

30 Comments on Aku menang lagi Hit Kaunter

  1. Zida
    September 16, 2013 at 10:23 pm (12 months ago)

    Salam akak, harap akak sihat. Hehehe

    Sorry sebab lambat sangat, zida baru nak post hadiah padahal dah nak 3 tahun dah berlalu. Sobsobb

    Nanti boleh akak emailkan nama penuh, alamat dan no telefon?

    InsyaALLAH esok Zida nak post dah :)

    Sorry again sebab lambat~~~~~
    Zida recently posted..Kisah Posting 3 & Ajal ManusiaMy Profile

    Reply
  2. rashid
    April 24, 2010 at 10:24 pm (4 years ago)

    Waw…barangnan obersea…ape tu??selipar jepun…hehe…tahniah…tahniah…dan tahniah…silap2 menang stokin baby nanti…aminnn
    .-= rashid´s last blog ..Biar Buta Hati Tak Apa, Jangan Buta IT. =-.

    Reply
  3. cikmin
    April 24, 2010 at 8:42 pm (4 years ago)

    yeayyy!! akak menang jugak yan..beshnyerrrr…kali ni kita sehati sejiwa la kan yan..akak dah buh nama yan tu lam entri akak..

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:17 pm (4 years ago)

      yeay kita mmg sehati sejiwa kak :)

      Reply
  4. ezza
    April 24, 2010 at 8:36 pm (4 years ago)

    murah betul rezeki kak yan ni….
    .-= ezza´s last blog ..novel 2 x 5 memang best… =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:17 pm (4 years ago)

      syukur alhamdulillah :)

      Reply
  5. Zida
    April 24, 2010 at 8:04 pm (4 years ago)

    Ececece memang bertuah la kak yan :)
    Thanks for visiting. wakaka terus menang.
    Semua perempuan pulak.
    senang la nak bagi hadiah nanti
    hehehe
    .-= Zida´s last blog ..Colleen-Kawaii’s Special Giveaway 2010 =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:13 pm (4 years ago)

      hahahaa terima kasih zida :) alhamdulillah rezeki datang dan terus datang…ekekke

      Reply
  6. BED
    April 24, 2010 at 5:01 pm (4 years ago)

    tahniah yan….u are so lucky la asyik menang hit je..

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:13 pm (4 years ago)

      terima kasih….alhamdulillah

      Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:12 pm (4 years ago)

      terima kasih kakchik, insyallah hadiahnya barangan dari oversea :)

      Reply
  7. syu90
    April 24, 2010 at 2:27 pm (4 years ago)

    besnyer..
    asyik menang hit counter je..
    tahniah k.yan~
    .-= syu90´s last blog ..GeMbiRa dAlAM sEdih~ =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:11 pm (4 years ago)

      hehehe..terima kasih syu

      Reply
  8. ieda
    April 24, 2010 at 2:21 pm (4 years ago)

    rezeki anak-anak bertambah tu kak yan ke tambah anak lagi 1? hehhee!! congratzz :)
    .-= ieda´s last blog ..RINGTONE SUARA SANGAP SEKS! =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:11 pm (4 years ago)

      hahahha mana ada tambah, masih 2 kalau bertambah nnti kakyan heboh kt blog nie..hahaha..

      Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:11 pm (4 years ago)

      terima kasih ijai…alhamdulillah, insyallah sedikit sebanyak kemenangan tersebut akan dikongsikan bersama :)

      Reply
  9. kakngah
    April 24, 2010 at 1:36 pm (4 years ago)

    aku frust ni yan…
    melepas hit kt blog faheem.. huhuhu!!!
    .-= kakngah´s last blog ..tayangan unggul =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:09 pm (4 years ago)

      hahhaa yelah edy yg dpt..yan xdelah frust sbb time tu yan kuar soping :)

      Reply
  10. darkbatman
    April 24, 2010 at 1:25 pm (4 years ago)

    kaya la ko yan.. ahahaha..meh share dengan aku sket..
    .-= darkbatman´s last blog ..Gatsby Street Fair Blogger I Love =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:04 pm (4 years ago)

      hahha mana ada kaya weiii ko tu yg kaya asik nk kasik adiah je :) bak ler mai kasik aku adiah lak :) ehehee..besok resultnya kan? aku x sabar nk tau nie weiii..hahhaa

      Reply
  11. DaHLia
    April 24, 2010 at 1:12 pm (4 years ago)

    kak yan, apakah yg sedang bermain di fikiran kita sama tatkala menang?
    saya menang yg first number tu, tapi belum buat post..hehe ptg2 jap lagi kut..

    anyway, saya pun kotakkan dengan kaler merah..hahaha :)
    tersama laks…tpi no ke3 dia tu mcm salah type kan?
    .-= DaHLia´s last blog ..Kerja Sambilan: Penulis Artikel + Gambar … Berbaloi tak? =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:02 pm (4 years ago)

      hahhaa dpt gak yea..tahniah yea :) kita memang sehati sejiwa

      Reply
  12. Dauspozi
    April 24, 2010 at 12:15 pm (4 years ago)

    Tahniah lagi kak Yan, boleh buat page kenangan contest2 kak Yan menang ni.. faham x apa yg daus tulis ni coz daus blur gak ap yg daus tulis ni, hehe…
    .-= Dauspozi´s last blog ..Blogger Minggu Ini: Hadi Spot =-.

    Reply
    • yanmie
      April 24, 2010 at 9:01 pm (4 years ago)

      terima kasih daus..insyallah hadia2 yang kakyan dpt akan dikongsi dengan pembaca blog nie :)

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge