Aku menang lagi Hit Kaunter

Salam hujung minggu semua, wah tajuk entry Yan! sila jeles…hehhee, sejak akhir-akhir ini murah rezeki sungguh lah..adakah sebab rezeki anak-anak yang bakal bertambah, hahha gurau-gurau je :)

Pagi nie Yan dapat hit kaunter kat blog Zida, sebenarnya Zida nie baru je Yan kenal, dia ada hantar email melalui ruangan CONTAC ME bertanyakan pasal plugin wordpress, so semalam kami saling berbalas email, dan pagi nie cek email lagi sekali dan dia cakap dah berjaya install plugin tersebut dan ajak Yan join sekali untuk Giveaway dan Hit Kaunter kat blog dia. So Yan pun amiklah peluang Yang ada cuba hit kaunter di blog dia, dah syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, Yan dapat hit no 571871. Sila percaya yea..tengok gambar bawah okies :)

Korang kalau nak join Giveaway kat blog Zida pi lah terjah kat SINI yea, yang bestnya hadian barangan import dari obersea :)

So tunggu apa lagi, jom pakat ramai-ramai gi terjah :) Klik SINI okies :)

30 thoughts on “Aku menang lagi Hit Kaunter

  1. Salam akak, harap akak sihat. Hehehe

    Sorry sebab lambat sangat, zida baru nak post hadiah padahal dah nak 3 tahun dah berlalu. Sobsobb

    Nanti boleh akak emailkan nama penuh, alamat dan no telefon?

    InsyaALLAH esok Zida nak post dah :)

    Sorry again sebab lambat~~~~~
    Zida recently posted..Kisah Posting 3 & Ajal ManusiaMy Profile

  2. yeayyy!! akak menang jugak yan..beshnyerrrr…kali ni kita sehati sejiwa la kan yan..akak dah buh nama yan tu lam entri akak..

    1. terima kasih ijai…alhamdulillah, insyallah sedikit sebanyak kemenangan tersebut akan dikongsikan bersama :)

    1. hahha mana ada kaya weiii ko tu yg kaya asik nk kasik adiah je :) bak ler mai kasik aku adiah lak :) ehehee..besok resultnya kan? aku x sabar nk tau nie weiii..hahhaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge