Blog SuperMak


Salam hujung minggu semua, wah tajuk entry Yan! sila jeles…hehhee, sejak akhir-akhir ini murah rezeki sungguh lah..adakah sebab rezeki anak-anak yang bakal bertambah, hahha gurau-gurau je :)

Pagi nie Yan dapat hit kaunter kat blog Zida, sebenarnya Zida nie baru je Yan kenal, dia ada hantar email melalui ruangan CONTAC ME bertanyakan pasal plugin wordpress, so semalam kami saling berbalas email, dan pagi nie cek email lagi sekali dan dia cakap dah berjaya install plugin tersebut dan ajak Yan join sekali untuk Giveaway dan Hit Kaunter kat blog dia. So Yan pun amiklah peluang Yang ada cuba hit kaunter di blog dia, dah syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, Yan dapat hit no 571871. Sila percaya yea..tengok gambar bawah okies :)

Korang kalau nak join Giveaway kat blog Zida pi lah terjah kat SINI yea, yang bestnya hadian barangan import dari obersea :)

So tunggu apa lagi, jom pakat ramai-ramai gi terjah :) Klik SINI okies :)

30 Thoughts on “Aku menang lagi Hit Kaunter

  1. Salam akak, harap akak sihat. Hehehe

    Sorry sebab lambat sangat, zida baru nak post hadiah padahal dah nak 3 tahun dah berlalu. Sobsobb

    Nanti boleh akak emailkan nama penuh, alamat dan no telefon?

    InsyaALLAH esok Zida nak post dah :)

    Sorry again sebab lambat~~~~~
    Zida recently posted..Kisah Posting 3 & Ajal ManusiaMy Profile

  2. murah rezeki akk ni :oops:
    puanbee recently posted..Aku ada impian 2 – Punca Dan Ubat SembelitMy Profile

  3. tahniah kak…
    .-= adikqimie´s last blog ..Rahsia! Kejadian Seram Di Asrama =-.

  4. Waw…barangnan obersea…ape tu??selipar jepun…hehe…tahniah…tahniah…dan tahniah…silap2 menang stokin baby nanti…aminnn
    .-= rashid´s last blog ..Biar Buta Hati Tak Apa, Jangan Buta IT. =-.

  5. cikmin on April 24, 2010 at 8:42 pm said:

    yeayyy!! akak menang jugak yan..beshnyerrrr…kali ni kita sehati sejiwa la kan yan..akak dah buh nama yan tu lam entri akak..

  6. murah betul rezeki kak yan ni….
    .-= ezza´s last blog ..novel 2 x 5 memang best… =-.

  7. Ececece memang bertuah la kak yan :)
    Thanks for visiting. wakaka terus menang.
    Semua perempuan pulak.
    senang la nak bagi hadiah nanti
    hehehe
    .-= Zida´s last blog ..Colleen-Kawaii’s Special Giveaway 2010 =-.

  8. tahniah yan….u are so lucky la asyik menang hit je..

  9. tahniah yan! wah… apa hadiahnya? banyaklah hadiah yang terkumpul. moga-moga makin murah la rezeki yan tahun ni.
    .-= kakchik´s last blog ..Zuriat, idaman yang tiada, beban bagi yang berdosa. =-.

  10. besnyer..
    asyik menang hit counter je..
    tahniah k.yan~
    .-= syu90´s last blog ..GeMbiRa dAlAM sEdih~ =-.

  11. rezeki anak-anak bertambah tu kak yan ke tambah anak lagi 1? hehhee!! congratzz :)
    .-= ieda´s last blog ..RINGTONE SUARA SANGAP SEKS! =-.

  12. wahhh…rezeki melimpah2….rezeki dr langit…beshnyeeeeeer..nk tumpANG MENANG GAK leh..hehe
    .-= ijai´s last blog ..ketiak ku tak cukup wangi sebab tak ade gatsby dedorant =-.

  13. aku frust ni yan…
    melepas hit kt blog faheem.. huhuhu!!!
    .-= kakngah´s last blog ..tayangan unggul =-.

  14. kaya la ko yan.. ahahaha..meh share dengan aku sket..
    .-= darkbatman´s last blog ..Gatsby Street Fair Blogger I Love =-.

    • yanmie on April 24, 2010 at 9:04 pm said:

      hahha mana ada kaya weiii ko tu yg kaya asik nk kasik adiah je :) bak ler mai kasik aku adiah lak :) ehehee..besok resultnya kan? aku x sabar nk tau nie weiii..hahhaa

  15. kak yan, apakah yg sedang bermain di fikiran kita sama tatkala menang?
    saya menang yg first number tu, tapi belum buat post..hehe ptg2 jap lagi kut..

    anyway, saya pun kotakkan dengan kaler merah..hahaha :)
    tersama laks…tpi no ke3 dia tu mcm salah type kan?
    .-= DaHLia´s last blog ..Kerja Sambilan: Penulis Artikel + Gambar … Berbaloi tak? =-.

  16. Tahniah lagi kak Yan, boleh buat page kenangan contest2 kak Yan menang ni.. faham x apa yg daus tulis ni coz daus blur gak ap yg daus tulis ni, hehe…
    .-= Dauspozi´s last blog ..Blogger Minggu Ini: Hadi Spot =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation