TweetDeck Aplikasi Desktop All In One untuk Social Networking

Salam semua, pagi nie ada benda baru yang Yan nak kongsikan disini pasal Tweetdeck. Tentu dah ramai yang tahu pasal fungsi Tweetdeck nie, tapi tidak bagi Yan….hehehe Yan baru tau pagi tadi itupun setelah membaca mesej kakjie yang dia hantar melalui tweetdeck (sebab tgk mesej kakjie dihantar melalui tweetdeck), hati rasa ingin mengklik link tweetdeck tersebut. psstt!! ketinggalan betul Yan nie kan…hahaha

Ok bila dah klik link tu, baca apa yang ada kat site tweetdeck tu. Kemudian untuk menggunakan aplikasi tweetdeck nie kenalah install browser dia kedalam lappy..kejap aje pun x sampai 1 minit nak installnya.

Mula-mula guna agak blur jugak, tapi bila pagi nie berinteraksi dengan Kakjie, Zaimi, MohdZaid melalui tweetdeck jadi seronok lah pulak…yeehhaa~~ apa yang bestnya tweetdeck nie dia boleh update sekali terus dengan Twitter, Facebook, dan Myspace

Tengoklah paparan gambar atas…menarik bukan?? so apa tunggu lagi..jom kita ber tweetdeck..hehe..*ketagih dah nie*

Klik SINI untuk mendownload browser Tweetdeck

21 Comments on TweetDeck Aplikasi Desktop All In One untuk Social Networking

    • yanmie
      March 8, 2010 at 11:46 pm (4 years ago)

      salam hami, mmg senang lah guna tweetdeck nie kan..yn peting pantas..hehehe

      Reply
  1. Roslan
    March 6, 2010 at 10:47 pm (4 years ago)

    all in one adalah digsby..not tweetdeck..haha sbb dah try..ym google talk myspace fb ape lagi eh social2 network..twitter pe sume ade..

    tapi kalo tenet tak laju i prefer seesmic web jer utk seesmic dan gune fungsi geo tag…best tuh..
    .-= Roslan´s last blog ..Blog Aku Do Follow, Blog Anda Bagaimana? =-.

    Reply
    • yanmie
      March 7, 2010 at 3:50 pm (4 years ago)

      salam lan…sbb akak x penah try digsby tu..1st tau tau..hehehe..ok takpe nnti akak try guna yang tu plak tgk camne…thanks for sharing yea..

      psstt!! twitter pnya akaun dh lama dh nie, bertahun jugak tapi baru mggu nie je gedik nk emtipkan diri…hahaha ketinggalan betul akak nie…
      .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

      Reply
  2. kulanz
    March 4, 2010 at 3:57 pm (5 years ago)

    mari bertwist.. oppsss, tweet.. haha
    akupun tak pandai sgt pakai benda2 macam ni.. ketinggalan zaman betul..
    nanti mau try juga la.. mana tau serasi.. hehe
    .-= kulanz´s last blog ..Nokia X6 Come With Music =-.

    Reply
    • yanmie
      March 6, 2010 at 5:16 pm (4 years ago)

      hahhaa klu twist aku mmg failed, aku pun baru ja tau pasal tweetdeck nie..mmg senang lah nk guna..sekali guna terjebak mcm cikmin kata kt atas tu…hahaha
      .-= yanmie´s last blog ..Yeay dapat header banner baru =-.

      Reply
  3. cikmin
    March 4, 2010 at 2:29 pm (5 years ago)

    salam yan..adoi..akak sudah terjebak bah…
    .-= cikmin´s last blog ..Gali-Gali Contest =-.

    Reply
  4. zaiMi
    March 4, 2010 at 1:18 pm (5 years ago)

    wah siap ade gambar ngan link skali kat situ. haha
    tweetdeck memang best. all in one. cuma kaler die agak sakit mata sket. maklum la orang pakai spek. kejap gelap kejap cerah lama2 gelap terus. hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Kuasa Blogger Wanita =-.

    Reply
  5. Faiz
    March 4, 2010 at 11:24 am (5 years ago)

    saya pon guna ! hehe…
    .-= Faiz´s last blog ..Hello world! =-.

    Reply
    • yanmie
      March 4, 2010 at 11:18 am (5 years ago)

      pasal tweetdeck nie dulu penah terbaca kt facebook redmummy..tp masa tu blur xtau apa2…hahaha…tau layan blog je

      Reply
  6. Daus
    March 4, 2010 at 11:13 am (5 years ago)

    daus pernah guna tweetdeck… siap buat review lagi… tp skang guna echofon jer…
    .-= Daus´s last blog ..8 Senarai Blog WordPress Yang Aku Suka Baca =-.

    Reply
    • yanmie
      March 4, 2010 at 11:16 am (5 years ago)

      salam daus..hehe..k.yan baru tau lah pasal segala tweet nie, tp akaun twitter dh lama buat cuma time tu x reti nak guna…hehe..blur..

      now baru nk ektipkan diri..mcm bestlah pulak…hahaaa

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge