Salam semua, pagi nie ada benda baru yang Yan nak kongsikan disini pasal Tweetdeck. Tentu dah ramai yang tahu pasal fungsi Tweetdeck nie, tapi tidak bagi Yan….hehehe Yan baru tau pagi tadi itupun setelah membaca mesej kakjie yang dia hantar melalui tweetdeck (sebab tgk mesej kakjie dihantar melalui tweetdeck), hati rasa ingin mengklik link tweetdeck tersebut. psstt!! ketinggalan betul Yan nie kan…hahaha

Ok bila dah klik link tu, baca apa yang ada kat site tweetdeck tu. Kemudian untuk menggunakan aplikasi tweetdeck nie kenalah install browser dia kedalam lappy..kejap aje pun x sampai 1 minit nak installnya.

Mula-mula guna agak blur jugak, tapi bila pagi nie berinteraksi dengan Kakjie, Zaimi, MohdZaid melalui tweetdeck jadi seronok lah pulak…yeehhaa~~ apa yang bestnya tweetdeck nie dia boleh update sekali terus dengan Twitter, Facebook, dan Myspace

Tengoklah paparan gambar atas…menarik bukan?? so apa tunggu lagi..jom kita ber tweetdeck..hehe..*ketagih dah nie*

Klik SINI untuk mendownload browser Tweetdeck