Siapalah yang syiok sendiri nie?

Salam buat semua, hari nie Yan sempat online pagi tadi je, itupun sebab nak beli tiket flight balik kampung ke SABAH, lepas tu terus off lappy. Memang sibuk sangat-sangat hari nie, overhaul satu rumah.

Dan baru kejap tadi nie Yan online, terbaca mesej-mesej kat shoutbox Yan. Jom tengok apa yang orang nie merepek meraban kat shoutbox Yan.

Baca dari bawah yea….



Tengoklah orang yang sama tu menyamar jadi guest dan cute girl <>97buktinya orang tersebut menggunakan IP yang sama…alahai dik!! malu lah buat gini, ingat orang tak boleh tahu ke?? kalau tak takdelah kes-kes sebelum boleh tahu siapa yang buat jahat kat internet nie…dunia makin maju. Nasib baiklah pegi jerit yang macam nie *syiok sendiri* buatnya gi kata yang bukan-bukan tak tahulah nak jawab macam mana…huhuhu

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih nyaman yea…

Rupanya budak nie dapat masuk ke Blog Yan nie dari google, dia cari pasal Drama Na O Mei, tengok aje keywords referrer kat atas tu..hem…suspen je, ingatkan kengkawan yang ada blog tadi yang gi merepek meraban…hahaha, tak kisahlah asalkan kat referrer tu bukan kawan-kawan blog.

Psstt!!! Rasanya baru tak online sekejap…heheh, agaknya kalau balik kampung nanti macam manalah blog nie nanti. Adakah Shoutbox ini terpaksa ditutup dan komen terpaksa dimoderate?? hem…bukannya takut, cuma beringat aje…yelah bukan semua orang suka dengan kita kan…lebih-lebih lagi bila blog ini tiada pemantauan…ke kena upah kengkawan jadi tukang jaga blog nie?? hehe…ada sesiapa yang nak tak??


About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

46 Comments

  1. 🙂 ak pn penah wat shout out gn ip yg sama..tapi x laa ckp sorg2 ngeh3x…just ip sama url laen2..cth pg kat blog org kita jd 2 identiti….nk bg blogger bukak website yg laen2…tp bab nk klick iklan or PTC,gn proxy…ngeh3x..huhuhu… tp ak dpt duit tue halal kr??? fuhhh…. insaf sekejap…. 😛

  2. hahaha.. kes bosan tu kot kak.. tu yang datang main2.. adeh..
    tak pun, sama komputer, ip tapi lain2 browser..
    maybe dia bajet lain browser lain la ipnya..
    .-= aku´s last blog ..MacDe Pizza Hir =-.

  3. hahhaaa..ade jugak orang saiko cenggitu. nampak ayat pun boleh tau org yg same. die xde keje tu kot kak yan. xpun x penah jumpe chatbox..hahaha. adoii..macam².

    • salam lanz, tulah pasal…tp nasib baik dia gi jerit yang macam tu…aku risau kalau ada yang mencarut ja..huhuhu

      yea aku mau balik sabtu nie, flight mas pukul 3.25ptg..nda sabar pulak rasanya…hehehe, rasanya baru ja balik raya aritu…nnngggeee~~~
      .-= yanmie´s last blog ..Siapalah yang syiok sendiri nie? =-.

  4. hehehe..ada jugak org yg jenis gitu ek…gian sangat nak chat kot..tapi tak de org nak layan..kesian dia
    .-= etomyam´s last blog ..Apa Dalam fikiran Bapak Bila Kahwinkan Anak Usia 11 Tahun? =-.

    • salam kakchik, ip tu tak sama…yang sama cumalah angka yg awal tu je..yang hujung tu semuanya tak sama..1 lappy/blog ada 1 ip je..yg samanya cuma yg no depan tu je..cthnya :-

      60.53.216.6
      60.53.216.112

      cthnya 60.53 itu tm pnya, klu kt shoutmix (psg kt blog) mmg dia keluar 60.53 je..tp kalau login ke shoutmix dia keluar yang detail pnya (ip penuh) situ kita boleh tau org tu orang yang sama ke tak…

      erk!! faham tak yan pnya jawapan nie?? klu tak faham tnya balik yea…hehehe

    • salam…hehehe tu lah kan, kelakar bila dia chat ngan diri sendiri..nasib baik x kenal sapa dia, klu tak leh gelakkan dia sebakul..hahhaa

  5. Salam Kak Yan,
    hakhak, kelakar lak tgk org chatting dengan diri sendiri, biarkan je la kak, dia bosan kot… kak, cmne nak check ip tu, kuar peta sume tu?

    INgat HIjau INgat DAus
    .-= Daus´s last blog ..5 Cara Popularkan Entri Di Gengblogger.com =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge