Selamat tinggal dunia bloggingku!

Salam all, moga ceria semuanya hari ini yea. Sedih rasa hati meninggalkan korang semua dan selamat tinggal dunia bloggingku!..*ewah tajuk bukan main gempak lagi* hehehe

Gambar pinjam kat en.google

Hari ini insyaallah kalau takde apa-apa, flight Yan dan anak-anak pukul 3 petang nanti dan berlepas dari KLIA dengan flight MAS, En.hubby tak balik sebab bekerja. Kalau takde apa-apa sebelum bulan 4 kami balik semula ke semenangjung (Klang), hem…en.hubbyku jaga diri baik-baik yea…lebiuuu *ewah terjiwang sudah* hahaha

Mudahan kat kampung nanti boleh bertenet..kalau tak memanglah sedih rasa hati…korang jangan pernah jemuh yea untuk bertandang ke rumah hijau Yan nie walaupun Yan takde kat rumah nie. Korang tolong lah pantau-pantau  blog ini, maklumlah sejak akhir-akhir ini ada hamba Allah yang jadi penunggu kat blog hijau Yan nie.

Yan dah mengambil keputusan untuk tidak akan menutup shoutbox nie, so korang semua gunalah dengan berhemah yea… macam tu jugak dengan ruangan komen, Yan tetap buka dan takkan moderate. Harap-harap Hamba Allah yang seorang tu tidak menyerang blog Yan ketika Yan bercuti.

Dan urusan blog ini jugak akan Yan serahkan pada kakak cyber tercenta Yan, Siapa dia?? blog hijau jugak…hhehehe CIKMIN, dialah yang akan memegang kunci rumah Yan ini nanti, mudahan semuanya dipermudahkan ketika Yan tidak berada di depan blog ini. Thanks kak, jaga rumah Yan bebaik yea, nanti yan kasik ole-ole dari sana…nngggeee~~~

Ok take care semua…jangan nakal-nakal yea, jangan lupa tinggal jejak, insyallah Yan akan jejak balik jika ada kesempatan, mudahan berukben celcom boleh guna kat kampung macam entry Yan yang kat SINI..insyallah mudahan..Amin…

Doakan jugak perjalanan kami semuanya selamat…terima kasih semua….

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

28 comments / Add your comment below

  1. selamat bercuti…selamat pergi dan selamat pulang…
    .-= ila´s last blog ..Sembilan – Apa aktiviti hari ini? =-.

  2. waa..kak yan balik kampung 🙂 take care, mesti rindu kat belog akak ni nnt, takpe..nnt ieda tlg klik2 kan jugak ek 🙂 ape yg penting?? kerjasama!! huhuhu!! 🙂

  3. slamat bercooti..
    bwk balik ole2, bole jadikan adiah kontest..hehe
    .-= yoy´s last blog ..18sx rated: Lady Gaga Nude? =-.

  4. teringin nak tahu siapakah penunggu yang suka menyerang tu. hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Perhatian! Ancaman Terhadap Blogger =-.

Leave a Reply

CommentLuv badge