Hosting Blog Yanmie di Taja oleh Sepaku.net

Salam buat semua, selama berhujung minggu yea. Hari nie nak share kegembiraan dengan kawan-kawan semua. Tengoklah tajuk entry atas tu, hehehe..jangan ada yang jeles ok!

Syukur alhamdulillah kali ini blog ke 3 Yan di taja oleh Sepaku.net Forum komuniti untuk semua. Thanks kepada sepaku.net atas kesudian menaja hosting untuk Yan. Hati rasa sangat gembira bila pihak sepaku.net menyatakan ingin menaja hosting Yan untuk blog ke 3 ini. Ops..hosting tersebut bukanlah untuk blog yanmieonline nie yea, tapi untuk blog Yan yang lain *secret* blog nie saja suka-suka Yan buat…hehehe *konon-konon buat blog niche*.

Dengan rasa besar hati jugak Yan menyuarakan kepada pihak sepaku.net, Yan akan meletakkan banner sepaku.net di dalam blog ini *sebabnya owner sepaku.net admire ngan blog yan* ekekeke…admire ngan blog ok! bukan dengan Tuan blog..hehehe

Inilah dia banner promo untuk Sepaku.net Forum Komuniti untuk semua, Nak tahu apa ada kat sepaku.net tu boleh klik kat SINI jugak dan banner atas tu jugak Yan jadikan sebagai alternate ads untuk si katak hijau.

Sekali lagi Terima kasih banyak-banyak kepada pihak sepaku.net atas kesudian menaja blog niche Yanmie…maaf blog tersebut terpaksa di rahsiakan. Korang carilah sendiri yea…hehehe

Psstt!! Syukur alhamdulillah…rezeki datang dan terus datang…

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

26 Comments

  1. sy cdgkan kesihatan / pendidikan… nak x ? nk join ngn akak pulak la.hehe
    .-= Scromix´s last blog ..3 Permainan Kanak-Kanak Yang Semakin Dilupai =-.

  2. kak,sy nk sponsor akak gak…tp nk wat projek ape.hehe
    .-= Scromix´s last blog ..3 Permainan Kanak-Kanak Yang Semakin Dilupai =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge