Dapat buffered Nuffnang yang ke 22

Salam buat semua, tadi cek income buffered xpax yang menggedik kat blog nie, saje nak tau dah berapa banyak dia kumpul..hehe, sekali tu tengok ada lagi buffered yang baru masuk pagi td iaitu ads Time Is Love aka Titus *buat-buat terkejut tadi..hehee*


Drag gambar ke New Tab untuk Pemandangan yang lebih nyaman

Syukur Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang…ingatkan buffered Yan yang penuh kontroversi hari tu yang last dan takkan dapat dah lepas nie, boleh baca SINI. ternyata Nuffnang memang sayang blog ini *perasan kejap*….hehee…

now ada 2 buffered yang tengah running. Ingat lagi sebelum pasang si Hijau nie memang berderet-deret buffered masuk, tapi 2 minggu lepas pasang si Hijau memang Nuffnang merajuk betul sebab dimadukan, ads taknak running, tido je memanjang, but now dah sebulan lebih akhirnya nuffnang Yan rela bermadu..buktinya Nuffnang kasik lagi ads buffered…hehee..

Pssttt!! pada Abg.hijau dan Abg.biru..duk dediam bebaik dalam nie yea..jangan gaduh-gaduh tau! Yan sayang abang berdua..ops!! hehehe

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

29 thoughts on “Dapat buffered Nuffnang yang ke 22

    1. tima kasih isa..lama x nmpk isa kt sini…hehee, buffered nie klu trafik tinggi bestlah tp klu buffered rendah mmg rugi..better xyah ada…huhuhu…kita mula2 dulu mcm tu..kadang dapat bape sen je..dia tulah mcm kita kata tu..kena pandai men trafik baru nmpk duit tu naik..nnngggee~~~

      1. biasalah tu, cam mana nak tahu dorg bg buffered earning ni? dan cam mana nak dapatkan buffered earning ni yerk?
        .-= mohdisa´s last blog ..I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair =-.

          1. tahu..tp masalahnya cam mana nak dapatkan buffered earning tu…hehe…metered earning murah lagi dr buffered…klu dapat buffered mmg lumayan la…hehe
            .-= mohdisa´s last blog ..I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair =-.

            1. buffered earning tengok kt metered earning…hahaha, kalau buffered tu dh abis running nanti dia akan masuk kedalam matered earning..buffered tu bukan kempen yg kempen adalah metered aka CPM.

              kalau ads masih kat buffered, duit x metered lagi..kalau dh abis kempen duit tersebut akan masuk dalam metered campaign..faham tak? x fhm tnya balik tau…
              .-= yanmie´s last blog ..Akademi Fantasia 8 – Ok Bah Kalau Kau =-.

  1. Daus dapat buffered 2 kali… Alice In Wonderland dgn Facebook tp tak masyuk r… bukan rezki kot… Tahniah ye, nuff sayang akak tu (dah berapa kali daus ulang daa…)
    .-= Daus´s last blog ..5 Cara Popularkan Entri Di Gengblogger.com =-.

    1. tima kasih daus..isnyallah daus pun blh…kena usaha lebih..hehe, yekot nuff syg akak..ops!! bkn sayang akak tp sayang blog..ceh! perasan sudah…

    1. salam kakchik, syukur alhamdulillah..wah tahniah jugak tuk kakchik yea…tima kasih dah hadiah klik2 tuk yan…muaahhss..nnggee~~~

  2. tahniah kak yan dapat lagi buffered. saya jugak yang tak merasa lagi duit blogging. trafik pun berapa kerat je. hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Popularkah Aku? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge