Salam untuk semua, selamat berhujung minggu. Hari nie nak cerita pasal blog hijau nie kena review. Thanks pada Daus dan Mus kerana sudi review blog Hijau ini

Terima kasih pada Daus kerana sudi review blog akak, tak sangka pulak blog akak boleh jadi pilihan daus untuk daus stick kat sini…hehehe, boleh baca entry Daus yang bertajuk 8 Senarai blog wordpress yang aku suka, boleh kata daus nie jugak antara pengomen tegar kat blog Yan nie. Thanks sekali lagi yea…teruskan setia dengan blog akak…nnnggee~~

Dan Semalam pulak blogwalking ke blog Mus, dia pun ada review pasal blog berwarna Hijau nie, dan antara blog hijau yang dia review adalah blog Yan (gambar pertama pulak tu) hehehe…Thanks yea sudi review blog berwarna hijau nie, boleh baca entry dia yang bertajuk Baru aku perasan yang sebenarnya, blog warna hijau itu bukan milik Incredible Hulk.

Korang pi lah terjah kedua-dua blog tu, tengok apa yang diorang tulis…hehehe