Salam untuk semua, selamat berhujung minggu. Hari nie nak cerita pasal blog hijau nie kena review. Thanks pada Daus dan Mus kerana sudi review blog Hijau ini

Terima kasih pada Daus kerana sudi review blog akak, tak sangka pulak blog akak boleh jadi pilihan daus untuk daus stick kat sini…hehehe, boleh baca entry Daus yang bertajuk 8 Senarai blog wordpress yang aku suka, boleh kata daus nie jugak antara pengomen tegar kat blog Yan nie. Thanks sekali lagi yea…teruskan setia dengan blog akak…nnnggee~~

Dan Semalam pulak blogwalking ke blog Mus, dia pun ada review pasal blog berwarna Hijau nie, dan antara blog hijau yang dia review adalah blog Yan (gambar pertama pulak tu) hehehe…Thanks yea sudi review blog berwarna hijau nie, boleh baca entry dia yang bertajuk Baru aku perasan yang sebenarnya, blog warna hijau itu bukan milik Incredible Hulk.

Korang pi lah terjah kedua-dua blog tu, tengok apa yang diorang tulis…hehehe

24 Thoughts on “Blog hijau ini di review

  1. salam imran,

    terima kasih….tak sangka jugak ada orang nk review blog ini.
    .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

  2. Tahniah kerana blog cik yan telah direview. Sebelum ni perasan review dari mus sahaja :D

  3. memang best blog ni, sesuai utk direview.. aku mau review jg, tapi tak pandai sgt tulis ayat.. hehe
    .-= kulanz´s last blog ..Saya Dah Buang Iklan Innity? =-.

  4. tengah jalan2 kat GB..terjumpa la entri ini..Memang cantik warna hijua ni.. :)

  5. mantop gitue… :-) semoga terus berkarya…
    .-= zikr´s last blog ..Minyak tak jadi naik!! =-.

  6. salam yan. tahniah ya. makin mantop dah ni. makin ramai peminat dan orang yang review. semoga kesungguhan yan menulis dan berkongsi ilmu kat sini memberi manfaat kepada ramai orang, kakchik pun termasuk juga.

    p/s: semalam langsung tak dpt masuk blog yan, tak tau kenapa. dia keluar blog kosong w/pun refresh bbrp kali. mgkn laptop kakchik problem.

    • salam kakchik, syukur alhamdulillah…mudahan semuanya dipermudahkan..amin.
      oh yeker smlm tak leh buka?? pelik jugak kan sbb smlm 24jam jugak yan ngadap blog…ok je blog nie blh buka..maybe line internet yang slow kot.
      .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

  7. Wan Perlis on March 7, 2010 at 1:18 pm said:

    green my life :)

  8. wahhh bestnya Kak Yan…hehee…geng Hijau semuanya ni :)
    .-= DaHLia´s last blog ..A to Z Blogger List..Ayuh, masukkan link kamu!! FOLLOWER ku, sila ambil perhatian! =-.

  9. cikmin on March 7, 2010 at 10:33 am said:

    salam yan..tahniah ye..blog sudah direview… :)

    p/s daus..nanti nak bg jugak free-link kt daus ni.. :)
    .-= cikmin´s last blog ..(updated hadiah) Gali-Gali Contest =-.

  10. RT: @yanmie: Terima kasih sudi review blog yanmie

  11. Sama2 kak Yan, daus cuma share blog yg daus selalu masuk setiap hari walaupun blog tu tak update… Thanks jugak coz bg free-link kat entri ni… hehe…

    P/s: kak Yan, kita bukan Incredible Hulk kan… hehe…
    .-= Daus´s last blog ..8 Senarai Blog WordPress Yang Aku Suka Baca =-.

    • salam daus, samalah cam k.yan..klu dh suka blog tu mmg selalu lekat tak kisahlah blog tu hapdate ke tak..mesti nak intai jugak..hahahaha

      yea2 kita bkn incredible hulk tp k.yan nie bdn dh ada dh sikit2 cuma x kaler ijau je..hahaha..blh gitu???
      .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

  12. RT @yanmie: Terima kasih sudi review blog yanmie

  13. Terima kasih sudi review blog yanmie

  14. Blog hijau ini di review http://bit.ly/drEeYl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation