Blog hijau ini di review

Salam untuk semua, selamat berhujung minggu. Hari nie nak cerita pasal blog hijau nie kena review. Thanks pada Daus dan Mus kerana sudi review blog Hijau ini

Terima kasih pada Daus kerana sudi review blog akak, tak sangka pulak blog akak boleh jadi pilihan daus untuk daus stick kat sini…hehehe, boleh baca entry Daus yang bertajuk 8 Senarai blog wordpress yang aku suka, boleh kata daus nie jugak antara pengomen tegar kat blog Yan nie. Thanks sekali lagi yea…teruskan setia dengan blog akak…nnnggee~~

Dan Semalam pulak blogwalking ke blog Mus, dia pun ada review pasal blog berwarna Hijau nie, dan antara blog hijau yang dia review adalah blog Yan (gambar pertama pulak tu) hehehe…Thanks yea sudi review blog berwarna hijau nie, boleh baca entry dia yang bertajuk Baru aku perasan yang sebenarnya, blog warna hijau itu bukan milik Incredible Hulk.

Korang pi lah terjah kedua-dua blog tu, tengok apa yang diorang tulis…hehehe

24 Comments on Blog hijau ini di review

  1. yanmie
    March 8, 2010 at 12:31 pm (4 years ago)

    salam imran,

    terima kasih….tak sangka jugak ada orang nk review blog ini.
    .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

    Reply
  2. imran
    March 8, 2010 at 10:04 am (4 years ago)

    Tahniah kerana blog cik yan telah direview. Sebelum ni perasan review dari mus sahaja :D

    Reply
  3. kulanz
    March 7, 2010 at 8:34 pm (4 years ago)

    memang best blog ni, sesuai utk direview.. aku mau review jg, tapi tak pandai sgt tulis ayat.. hehe
    .-= kulanz´s last blog ..Saya Dah Buang Iklan Innity? =-.

    Reply
    • yanmie
      March 8, 2010 at 12:30 pm (4 years ago)

      salam lanz…hehee..kembang semangkuk terus aku nie..ha reiew ja…eekekeke tulis ja apa ko mo tulis pasal blog nie *OK BAH KALAU KAU* hahhaa
      .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

      Reply
  4. meezwan
    March 7, 2010 at 8:31 pm (4 years ago)

    tengah jalan2 kat GB..terjumpa la entri ini..Memang cantik warna hijua ni.. :)

    Reply
    • yanmie
      March 8, 2010 at 12:29 pm (4 years ago)

      salam meezwan, terima kasih dah singgah kesini…

      Reply
  5. zikr
    March 7, 2010 at 3:15 pm (4 years ago)

    mantop gitue… :-) semoga terus berkarya…
    .-= zikr´s last blog ..Minyak tak jadi naik!! =-.

    Reply
  6. kakchik
    March 7, 2010 at 2:38 pm (4 years ago)

    salam yan. tahniah ya. makin mantop dah ni. makin ramai peminat dan orang yang review. semoga kesungguhan yan menulis dan berkongsi ilmu kat sini memberi manfaat kepada ramai orang, kakchik pun termasuk juga.

    p/s: semalam langsung tak dpt masuk blog yan, tak tau kenapa. dia keluar blog kosong w/pun refresh bbrp kali. mgkn laptop kakchik problem.

    Reply
    • yanmie
      March 7, 2010 at 3:46 pm (4 years ago)

      salam kakchik, syukur alhamdulillah…mudahan semuanya dipermudahkan..amin.
      oh yeker smlm tak leh buka?? pelik jugak kan sbb smlm 24jam jugak yan ngadap blog…ok je blog nie blh buka..maybe line internet yang slow kot.
      .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

      Reply
  7. Wan Perlis
    March 7, 2010 at 1:18 pm (4 years ago)

    green my life :)

    Reply
  8. cikmin
    March 7, 2010 at 10:33 am (4 years ago)

    salam yan..tahniah ye..blog sudah direview… :)

    p/s daus..nanti nak bg jugak free-link kt daus ni.. :)
    .-= cikmin´s last blog ..(updated hadiah) Gali-Gali Contest =-.

    Reply
  9. DAUSPOZI
    March 7, 2010 at 10:24 am (4 years ago)

    RT: @yanmie: Terima kasih sudi review blog yanmie

    Reply
  10. Daus
    March 7, 2010 at 10:23 am (4 years ago)

    Sama2 kak Yan, daus cuma share blog yg daus selalu masuk setiap hari walaupun blog tu tak update… Thanks jugak coz bg free-link kat entri ni… hehe…

    P/s: kak Yan, kita bukan Incredible Hulk kan… hehe…
    .-= Daus´s last blog ..8 Senarai Blog WordPress Yang Aku Suka Baca =-.

    Reply
    • yanmie
      March 7, 2010 at 10:40 am (4 years ago)

      salam daus, samalah cam k.yan..klu dh suka blog tu mmg selalu lekat tak kisahlah blog tu hapdate ke tak..mesti nak intai jugak..hahahaha

      yea2 kita bkn incredible hulk tp k.yan nie bdn dh ada dh sikit2 cuma x kaler ijau je..hahaha..blh gitu???
      .-= yanmie´s last blog ..Blog hijau ini di review =-.

      Reply
  11. DAUSPOZI
    March 7, 2010 at 2:24 am (4 years ago)

    RT @yanmie: Terima kasih sudi review blog yanmie

    Reply
  12. yanmie
    March 7, 2010 at 2:18 am (4 years ago)

    Terima kasih sudi review blog yanmie

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge