2nd cek dari Nuffnang – Terima Kasih Nuffnang

Salam buat semua, sebenarnya nak update blog dari pagi tadi, tapi boleh pulak terlelap depan lappy…hehehe, Oklah Yan nak share ngan korang kegembiraan Yan hari nie. Tengahari tadi Yan dapat cek dari Nuffnang..yeeehhhaa~~~

Gambar nie snap dari webcam je, so memanglah tak terang, jadiknya korang takde luck untuk tengok brape jumlah fulus yang Yan dapat…hehehee. bukan apa takut orang kata menunjuk pulak..huhu, cukuplah setakat nampak gambar cek tu kan…Terima kasih Nuffnang…lebiu…*sayangnya now status geli2 dah tak ada…huhuhu*

Psstt!! dah lama rasanya tak post gambar anak-anak kat sini…comei tak diorg?? nggeee~~

You may also like

43 Comments

  1. as’salam yanmie… first time ke blog yanmieonline nihh… byk betul info kat sini… akan selalu menjengah ke mari…

    suri pon surirumah mcm yanmie gak… seronok tgk yanmie blh buat (*BYK!)duit dgn berblogging… 🙂

    teringin nak jadi mcm yanmie… 😉

  2. salam yan..akak pun dah dapat semalam..malam tadi suh faheem posing dgn cek tu..sbb tu mmg dia punya..omaknya tolong belanjer jek..ngeeee..dah selamat bank in cek tu dah..nak tggu org ijo katak pisang ni pulak kasi duit… 🙂
    .-= cikmin´s last blog ..Asmaradana =-.

  3. innity dapat, nuff pon dpt.walla ~
    .-= Faiz´s last blog ..Selamat Kembali Scromix & Pengajaran Daripada Raja Lawak 4 =-.

  4. Putih siott anak Kak Yan, comel lak…
    Tahniah dapat cheque dari nuffnang… Nuffnang sayang kak Yan tu, dia takut kak Yan sayangkan Innity lebih dari dia, sbb tu dapat cheque tu… huhu… ngeeee, merepek jer daus ni…
    Papepun, semoga bergumbira, leh belanja Aiman dgn Haziq makan Pizza tu… hehehe

    P/s: Bila ler daus nak dapat cheque ni, tunggu lagi 3 tahun kot…
    .-= Daus´s last blog ..8 Senarai Blog WordPress Yang Aku Suka Baca =-.

  5. Salam yan. Tahniah ya! Kakchik belum nak cash out, hari tu cadang nak tunggu akhir bulan 2 tapi terlupa so skrg ni nak tunggu hjg bulan 3 la pulak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge