Kembali berblogging

Salam semua, wah rindu sangat dengan korang semua tau! especially rindu dengan rumah hijau nie. Terima kasih buat kawan-kawan semua yang sudi bertandang walaupun tuan rumah takde, terima kasih jugak yang datang berikan komen dan klik-klik untuk Yan. Terima kasih banyak-banyak, Yan hargai semuanya dan selepas entry nie Yan akan pergi membalas kunjungan dan klik-klik dari korang semua.

Sebelum  blogwalking ke blog korang meh tengok Yan buat apa dulu, ehehe…meh Yan listkan yea…hehehe

1. Moderate Komen dari korang

2. Cek Income Nuffnang, Trafik dan buffered pnya income – Trafik down!!

3. Buka Twitter

4. Buka Facebook

5. Cek Email

6. Terjah ke beberapa blog kegemaran Yan, blog siapa??? hehehe, takperlulah yang listkan disini.

Ok…dah siap list, now nak blogwalking dengan budak kecik (Haziq) yang masih berjaga temankan Ibunya bertenet…ekekeke, en.hubby dan Aiman dah lama zzzzzz, penat agaknya. Tadi kami sampai dari kampung Jengka pukul 1 pagi, kenderaan banyak tetapi jalan masih lancar. Kalau balik besok sure jem gila…macam entry Roslan yang INI, hehehe…sabar yea Lan, ada duit besok-besok kita beli Helikopter…hahahaa

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

16 comments / Add your comment below

  1. hahaha akak..sempat lagi tu memerli lan..kih3..tapi mmg dah kete byk giler kali ni…mmg luar biasa dari sebelum2 ni punye jem…kui3..redho jer la…mmg rmi org cine kg kat perak tuh..huhu
    .-= Roslan Nazri´s last blog ..Perkhidmatan Plus Memang Terbaik! =-.

  2. salam moning yan…yuhuuuu..welkam back…akak sampai rumah mlm td dlm pukul 9.30mlm..letih giler..sakit 1 badan…income innity?mmg down giler walau ada kata klik2…huhuhuhu.nuffnang lak tak hapdet lg..buffered baru dpt lg..yehaaaaaa!BW lak..blg yan yg pertama pagi ni..hahaha!

  3. wahh… dah selamat balik pun… jangan lupa blogwalking kat blog daus juga tu… ahaks!, apa2 pun.. one click utk kak Yan (Innity)
    .-= Daus´s last blog ..5 Jenis Blog Yang Aku Tak Suka =-.

Leave a Reply

CommentLuv badge