Contest Cabutan Bertuah di tutup secara rasminya

Salam buat semua, Syukur alhamdulillah akhirnya penantian Yan untuk 31.01.2010 pukul 11.59pm berakhir jugak. Dengan ini Yan mengumumkan Contest Cabutan Bertuah di TUTUP.

Sebarang penyertaan selepas Entry ini tidak akan dilayan, harap maklum. Insyallah boleh cuba lagi di lain masa sekiranya Yan ada rezeki untuk buat Contest lagi.

Terlebih dahulu terima kasih Yan ucapkan kepada rakan-rakan semua yang sudi memeriahkan Contest yang tidak seberapa ini. Di samping itu Yan sangat seronok dapat berkenalan dengan kawan-kawan yang lain.

Terharu rasa hati bila penyertaan mencapai 110 penyertaan. Terima Kasih sekali lagi. Tak sangka pulak sebanyak ini penyertaan untuk Contest Cabutan Bertuah ini.

Nantikan insyallah Pagi nanti (tengok Aiman jaga pukul berapa..hehehe) ,pengumuman nama pemenang Yang bertuah dan nama pemenang untuk referrel akan di umumkan, yang referrel nie rasanya korang dah tau siapa  yang menangkan? ok nanti  Yan listkan sekali dengan nama pemenang. Mudahan besok anak Yan (Aiman) ada mood, so boleh lah dia mencabut nama pemenang. Kita tengok siapa yang bertuah pagi nie nnti yea…

Untuk senarai peserta Klik SINI

Good Luck untuk semua peserta Contest Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

You may also like

5 Comments

  1. wowww!!! ramainyer… nama bertuah tu masuk dlm balang ke, atau tekan laptop?
    .-= Poziabb´s last blog ..Cuci Pakaian Baru Anda Sebelum Memakainya!!! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge