Commentluv banned url

Entry nie khas untuk mereka yang menggunakan Plugin Commentluv, Satu hari nie Yan perasan bila Yan reply komen kat blog nie atau pun komen blog kawan-kawan, feed blog tak keluar kat Commentluv. Memang pelik sungguh, error yang keluar dia kata url banned..aduhai cuak ok! tak sempat pulak Yan nak printscreen error tu.

So tadi Yan cuba tanya en.google pasal masalah nie, dengan menggunakan keywords “why commentluv banned url” secara tidak langsung Yan masuk ke web commentluv, kebetulan Yan memang ada akaun dalam commentluv, so Yan terus sahaja login untuk memudahkan lagi proses mencari permasalahan yang Yan hadapi sekarang.

Commentluv banned url

Memandangkan error yang Yan cari tu memang ada kat almari en.googel, so Yan terus je terjah ke web Commentluv. Alhamdulillah Yan jumpa jugak jalan penyelesaiannya.

Yan baca entry Andy Bailey tuan tanah Commentluv kat SINI dan baca sekali komen-komen dalam web tersebut dan scroll kebawah lagi, Yan jumpa komen yang ┬ánie…

Commentluv url banned

Terus aje klik kat http://comluv.com/member/unban-url/

commentluv banned url

Masukkan sahaja url blog korang dan klik submit

commentluv banned url

Setelah klik submit, maka URL korang tadi akan di unbanned…fuh lega!!! hehe..now dah ok dah Yan punya commentluv. dan keluar dah feed kat commentluv tu…yeehhaaa~~

So korang kalau ada problem gini buat macam nie je yea, simple sangat…semudah ABC gitu. Sharing Is Caring kan…kan…

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

35 Comments

  1. Picking the right location can literally mean the difference between being wildly successful
    and failing miserably. There are a number of people who do the majority of their Christmas shopping online.
    Some of them is included with a pen while a few others is given a small stapler on it.
    gift market recently posted..gift marketMy Profile

  2. Often, the item is printed with a motivational message that the company has been using in their advertising.
    Gift baskets are now being made for just about every occasion imaginable
    and for just about anyone. A customer over-heard the employees talking about the cuts, and got so offended that she decided to return everything she just purchased, and left the store.
    corporate gifts recently posted..corporate giftsMy Profile

  3. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
    relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away
    your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us
    something enlightening to read?
    domain recently posted..domainMy Profile

  4. commentluv is really great i already install the wordpress commentluv plugins. Thanks for your very informative content about using commentluv and how it helps to a weblog

  5. thanks for putting this up so you can help others who had the same problem!

    I have credited your comluv account with 5 credits so you can purchase an additional url or put some default links in to your list.
    .-= Andy Bailey┬┤s last blog ..Mid Feb Update =-.

  6. yehaaaaaa! akk pun buat camtu jugak ari tu…kan dah bgtau yan..
    .-= cikmin┬┤s last blog ..Kaum mana la yang suka cari keywords ni =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge