Perkembangan terkini Trafik blog sejak self hosted

Salam all…minggu nie blogging time Yan memang terganggu dek Server yang selalu down, nie sebab pihak hosting sedang melakukan kerja2 terknikal, so blogwalking pun memang kurang, klik2 apatah lagi..huhuhu. So Yan nak sharekan Trafik Yan untuk 3 hari nie.

Ramai tak visitor yanmie?? ahaks..

Yang nie counter stats pada January 13, so baru nak masuk 3 hari guna Plugin nie…

Aksi panas mat rempit kat hotel nie masih ada jugak yang cari yea..hehehe

Kiraan terkini semasa Entry nie di Taip

Visit Per day (3 hari pnya stats)

Adeh…ramai jugak yg view guna IE, bawa2lah bertukar ke en.musang berjanggut..hehehe

Negara luar pun ada masuk gak..diorg faham ke tak bahasa rojak Yan nie…hehehe

Ini segala robot-robot yang datang meng-crawl blog Yan

robot2 nielah yang bekerja untuk memasukkan blog kita dalam enjin carian

Inilah dia keywords yang masuk Ke blog Yan melalui search enjin

psstt!! ramai jugak yang cari Yanmieonline.com yea..kikiki

wah tu dia…banyak hits dari CikMin…hehee…muuahhss kak! rajin betul akak gi blog Yan nie yea..kikiki

yea…nie jelah yang Yan sharekan dulu pasal Trafik yan 3 hari nie sejal guna hosting sendiri…ada apa2 info yang sharekan lagi nanti..okies…

Pssttt!!! minggu nie ramai yang komplen susah sangat nak masuk blog Yan. Maaf yea sebab kerja2 pihk server blum siap, so memang blog Yan nie akan kejap boleh buka kejap tak boleh (sever load tinggi), insyallah selepas nie blog akan stabil macam biasa…tp tulah Trafik pun turun…huhuhu..tgk jelah gambar2 atas tu…huhuhu

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

37 Comments

    • Thanks kak jie…tulah masih mencari ilmu lagi nie…tau kak jie bnyk tips pasal nie, ada masa sharelah nanti yea..
      .-= yanmie´s last blog ..server ditutup untuk sementara =-.

    • salam nazrien, tengkiu…tulah seronok gak…tp masih dlm proses meningkatkan lagik trafik..kalau boleh biarlah lagik banyak..tak bnyk pun takpe asalkan maintain pun dh cukup..nnggeee~~~

  1. wah….best lah macam nie….saya tak banyak …biasalah blog yang buat orabf boring heheh
    .-= ishak´s last blog ..Pantang larang orang tua-tua & anak syaitan =-.

    • ala saya pun sama je, personal blog..org x baca sgt…klu xde org baca saya sdiri baca pun jadik lah..hehehe
      .-= yanmie´s last blog ..server ditutup untuk sementara =-.

    • hahaha…rajin betul akak masukkan..kikikiki..muuahhss..tengkiu, cepat2 tukaar ke self hosted, barulah mencabar nk blogging kak..ewah!!!
      .-= yanmie´s last blog ..server ditutup untuk sementara =-.

  2. fuhh.. banyak tu visitor..
    tapi betul gak.. ari tu memang x dapat masuk blog ni.. dah beberapa kali try… tapi xpa la kan.. janji diorang buat tu utk kebaikan kita juga.. harap2 lepas ni xda la masalah lagi..
    .-= kulanz´s last blog ..Tempias Gerhana =-.

    • ha’ah betul tu lan, mmg hari tu xdpt masuk..mmg aku pun mati kutu..hahaa..nie patut xleh buka nie, tetiba ok je nie..diorg tgk backup data tu..nk reformat server..

      tulah takpelah berkorban sikit, benda utk kebaikan kita gak..kikiki..mudahan pasnie xde down2 dh..
      .-= yanmie´s last blog ..server ditutup untuk sementara =-.

  3. wow..mantap arh…walaupun dua hari down ritu still byk giler trafik..cayok!
    .-= suki´s last blog ..Terima Kasih Nuffnang, aku menang free flight dari flyMAS! =-.

  4. Wahhh… hebat r Kak Yan ni dalam menarik trafik erk… Kak Yan jenis Friendly sbb tu ramai org suka kak Yan… Thanks klik nuff daus… Daus klik balik iklan akak!
    .-= Daus´s last blog ..Lagenda: Mayang Mengurai-TV3 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge