Fahrin Ahmad saman Linda Onn

fahrin

Semalam tengok Terjah kat TV3, pasal sidang Media yang di adakan oleh Fahrin Ahmad, Fahrin mengambil tindakan undang-undang ke atas Linda Onn kerana menuduh Fahrin adalah seorang Pembuli, Kaki pukul dan sebelum nie pun Linda pernah cakap yang Fahrin adalah seorang yang panas baran.

Tapi kini Fahrin dah tak sabar dan tak tahan dengan karenah mereka-mereka yang menuduh Fahrin yang bukan-bukan. Disebabkan Fahrin berdiam mereka lantang menyuarakan itu ini. *alahai siannye kat Fahrin mamat macho nie!*

semalam dalam Terjah, Fahrin cakap ini tau:-

“Apa perasaan anda apabila orang bertanyakan pada ibu anda yang sedang sakit, adakah anak anda kaki pukul?”

Time nie Fahrin tidak dapat menyembunyikan lagi kesedihannya, maka air mata pun bercucuran. *alahai…serius, Yan memang tersentuh semalam*

Kalau nak tau lagi lanjut boleh baca kat MyMetro ataupun kat Facebook Fans Fahrin, boleh tengok sekali video sidang media Fahrin.

Alahai Fahrin, sabar yea..tak semua orang suka dengan kita! moga lebih tabah!

You may also like

15 Comments

  1. Linda tak pernah “grow up”. dulu masa remaja dia kawan dgn adik I. kul 2 pagi tiap hari dia call. Yg adik I tu pun mangkuk dah tau Linda call tiap 2 pagi pergilah tunggu sblh telefon. Pastu satu hari tak tahan kena kejut I sound Linda “awak tau pukul berapa ni?” “tau…” sbb dia buat2 tak faham isi tersurat terus saya sound tapi tak marah. cakap je. kul 2 pagi ni kalau saya tak jawab telefon takut pulak ada orang mati ke, emergency ke. Pastu dia terus putus sahabat dgn adik I, terus tak call langsung. walaupun adik I tanya “kakak saya marah ke” dia jawab tak lah. tak terima kenyataan la.. mengata orang pandai.

  2. alahai..telepas lagi terjah semalam..

    iyer..?smpi nangis2 yer dia..ish3..
    igt da settle dah kes dia gaduh ngan si Linda Onn tu..upenye tak settle2 lagi.
    .-= suki´s last blog ..Kunci itu akhirnya milik daku | Contest Oh Kunci oleh Arieza =-.

  3. i tgk gk..sampai menitik air mta jantan fahrin..

    to me la sgt tk professional la ex gf fahrin ne..dh break off sudahla..wat pe nk citer burk..1 malaysia tau..sungguh tk matured

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge