Dapat Hadiah dari Eryn

Hari nie dapat adiah dari Eryn sempena besday Yan masa 20hb 12 yg lepas, Thanks dear…Yan hargai sangat2. Ekceli memang Yan tau hari nie adiah dari Eryn sampai *sebab eryn impom dh kat Yan..hehee* katanya xreti nk surprise2 nie. Takpe dear..Yan suke…ngggeee~~~

Dan apakah hadiahnye? meh tgk okies..

Ops!!…nie bukan cek dari Nuffnang ok! nie lah adiah yang Yan maksudkan kat atas tu.

Yeayyy…dapat adiah shawl dari Eryn..Thanks dear, nielah festime orang adiahkan shawl kat Yan, dan inilah jugak shawl pertama yang Yan ada dan hari nie jugak lah pertama kali Yan pakai shawl…hehehe…amacam kiut tak??  dan yang bestnya shawl nie adalah fevret kaler Yan…i likeeeeee….*berapa banyak dan dahhh…hehehe*

Sekali lagik Thanks buat Eryn babe, dh adiakan Yan Shawl yang sangat Cantek nie. len kali kasik lagik, aku dh suka plk nak pakai shawl nie..sangat sesuailah dengan anak tudung yang Yan baru beli baru nie kat stadium shah alam…hehe *cam tetau jerk*

Psssttt!! abaikan pic muka Yan yang tengah duk chubby skrg nie..huhuhu…

24 Comments on Dapat Hadiah dari Eryn

  1. Daus
    January 15, 2010 at 8:44 pm (5 years ago)

    Salam kak,
    wahh TRACY, nama akak ke tu?
    sonok r dia dapat hadiah… bergaya sakan la akak ye…
    .-= Daus´s last blog ..Lagenda: Mayang Mengurai-TV3 =-.

    Reply
  2. mohdisa
    January 14, 2010 at 12:59 am (5 years ago)

    haha, silalah ketuk. :P
    .-= mohdisa´s last blog ..Jom Dapatkan Duit Dengan Mudah =-.

    Reply
    • yanmie
      January 14, 2010 at 8:08 pm (5 years ago)

      meh sini kepala…nggeee~~~ gurau2…hehehe
      .-= yanmie´s last blog ..Server Down =-.

      Reply
      • mohdisa
        January 17, 2010 at 12:24 am (5 years ago)

        haha, nah ambil ni. :P
        .-= mohdisa´s last blog ..Banner Wish Contest – Jom Kenal Apa Itu Banner =-.

        Reply
  3. eyriqazz
    January 12, 2010 at 10:54 pm (5 years ago)

    Shawl tu sejenis tudung ke?
    .-= eyriqazz´s last blog ..Invitation to Samsung Corby Carnival Day =-.

    Reply
    • yanmie
      January 12, 2010 at 11:23 pm (5 years ago)

      salam eyriqazz,

      ha’ah shawl tu sejenis tudung…nggeee~~~

      Reply
  4. goldman
    January 12, 2010 at 6:44 pm (5 years ago)

    Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com.

    Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

    Terima kasih.

    Reply
  5. Sofia
    January 12, 2010 at 4:52 pm (5 years ago)

    waaa…sangat kemas akk pakai…huhu..saya juga yang tak reti pakai shawl nih…
    .-= Sofia´s last blog ..Sape Nak Ni? =-.

    Reply
    • yanmie
      January 12, 2010 at 5:01 pm (5 years ago)

      salam sofia, tq…men tibai je tu..hehee…seumur hidup x penah pakai shawl..tu td festime lah tu..best plak pakai..ingat pasni nak tambah koleksi shawl lak..hehehe
      .-= yanmie´s last blog ..Dapat Hadiah dari Eryn =-.

      Reply
  6. mohdisa
    January 12, 2010 at 4:33 pm (5 years ago)

    apa hadiahnya? hehe
    .-= mohdisa´s last blog ..Dalam Cuka Ada Suka dan Duka =-.

    Reply
    • yanmie
      January 12, 2010 at 5:00 pm (5 years ago)

      adiahnye shawl yg akak pakai nie ler..huhuhu..xnmpk ke muka akak besar gedak kt gmbr tu tgh pakai shawl tu..nggeee~~~
      .-= yanmie´s last blog ..Dapat Hadiah dari Eryn =-.

      Reply
      • mohdisa
        January 12, 2010 at 10:44 pm (5 years ago)

        haha, baru perasan. :P
        .-= mohdisa´s last blog ..Jom Dapatkan Duit Dengan Mudah =-.

        Reply
        • yanmie
          January 13, 2010 at 5:12 am (5 years ago)

          hiks…nk kena ketuk bdk nie…hehehe

          Reply
  7. ned
    January 12, 2010 at 3:00 pm (5 years ago)

    nmpk kemas je yan..cun…

    Reply
  8. suki
    January 12, 2010 at 2:03 pm (5 years ago)

    lawanye …langsir..dan tudung sahaja..hehehe..ok..ni tak ikhlas hehehe :P
    .-= suki´s last blog ..Crayon Physic Lagi Punya Cerita =-.

    Reply
    • yanmie
      January 12, 2010 at 3:20 pm (5 years ago)

      yelah kan sapalah kita nie…huhuhu…nnggeee~~~

      Reply
  9. eryn
    January 12, 2010 at 1:46 pm (5 years ago)

    weh sungguh pantas la plak ekkk..baguss..wah sgt manis sweet ..apsal aku pakai nampak ke bawah round jer muker aku..pasal anak tudung ko bagus lawa kot..ngeee suker yer..amin ..aku pun suker tgk ko pakai ..lawa jerk…sumpah ni ikhlas okeh
    .-= eryn´s last blog ..AjL ke 24…LiVe HOKeH =-.

    Reply
    • yanmie
      January 12, 2010 at 1:51 pm (5 years ago)

      salam eryn, thanks bebanyak yea dh bg adiah nie..aku hargai sgt2. mcm yang aku kata kt entry nie, aku sgt suka ngan shawl yg ko kasik nie..nnggeee~~~

      maybe ko kena pakai anak tudung cam aku nie, aku beli rm 10 je kt stadium shah alam pnya pasar minggu. cantek kan..hehehe *dh syiok sdiri lak pakai shawl nie*..best je pakai..cejuk..
      .-= yanmie´s last blog ..Dapat Hadiah dari Eryn =-.

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge