Anugerah Juara Lagu ke 24

Fuh lega sudah penantian Anugerah Juara Lagu yang ke 24 malam semalam. Sebenarnya Yan taklah minat sangat dengan hiburan2 nie, tapi kalau ada kadang tu tengok jugak…nnggeeee~~~

Petang semalam pergi ke rumah member hubby, diorang ada buat makan2 sikit. So tengok TV kat rumah member je, taklah fokus sangat ke TV kan, coz duduk rumah orang..hehehe *kalau duk umah sendiri memang best boleh buka TV kuat2…hahahha* lagipun sibuk menyembang jugak ngan bini member en.hubby, mmg peramah. Ekceli member hubby nie member time rumah bujang dulu dan kawan se batch IKM dgn en.hubby dulu.

Ok berbalik pada Anugerah Juara Lagu ke 24 yang berlangsung malam semalam, memang gempak dan meriah sangat, tambahan pulak lagu2 yang dipertandingkan semuanya best2. Tapi tulah kami tengok pun x sampai habis, pastu kami otw balik rumah. Then macam biasalahkan buka Hotfm, hehehe…continue dengar kat Hotfm pulak. So sempatlah dengar tomok, Aizat (lagu kau dan aku),Yuna dan Faizal Tahir nyanyi kt dalam keta *sayang xdpt tengok Faizal Tahir perform* adeh….minat jugak ngan mamat nie..

Perjalanan dari rumah member kt Kinrara Puchong tu mengambil masa 30 minit je dari Bandar Puteri Klang, So sempat tengok pengumuman pemenang kat TV…

Tahiah untuk pemenang Anugerah Juara Lagu 24 (AJL24)


Juara AJL 24 dan Persembahan Terbaik – Aizat (Pergi)

Naib Juara AJL24 – Yuna (Dan Sebenarnya)
Tempat Ketiga AJL 24 – Faizal Tahir (Bencinta)
Vokal Terbaik AJL24 – Black (Aku Rindu Sayang Kamu)

Tahniah untuk semua pemenang…

You may also like

11 Comments

  1. salam…best tengok semalam….mmg duk suka aizat…menang jugak dia akhirnya..tahniah wat aizat..intro dia best mula2 tu 🙂
    .-= Nine´s last blog ..Blog Anda Di Hack ? Membuat Backup Cara Mudah =-.

    1. salam jugak, ha’ah betul tu aizat smlm memang best…intro pun mmg best…sesuai sgt2 dgn lagu tu yg ala2 slow gitu..suke..suke…

      Psstt!! hari nie kt TV3 x terkira bape kali diorg mainkan clip tu pg td..hahaha
      .-= yanmie´s last blog ..Bila anak-anak demam =-.

  2. herk..band satu pun tak menang..kui2..
    tapi pada saya persembahan plg best semalam Pawana – Search…pergh..mantopb ;D
    .-= suki´s last blog ..Crayon Physics Deluxe =-.

  3. salam yan,

    akak pun tgk gak ajl mlm tadi, best…happening jerk kan. tahniah jugak buat mereka yg menang…aiza mmg layak, lagu dia meruntun jiwa..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge