Alhamdulillah earning Nuffnang makin bertambah lagi

Terima kasih pada kengkawan yang sudi klik2 nuff Yan. Alhamdulillah tadi Yan tengok earning nuffnang makin bertambah. Ini semua hasil klik-klik dari kengkawan semua. Yan sangat hargai.

So bila earning pun bertambah ada pulak rasa2 nak cash out duit tu. Oh! Tidak…tunggu dulu! ingat nk tunggu ads Samsung Corby tu metered dulu. Sebab ads tu mashsyuk jugak..Thanks sekali lagik buat kengkawan semua yang sudi klik2 untuk Yan.

Pastu tadi, tengok keywords yang masuk kat nuffnang, adalah satu keywords nie “Kantoi mengintai adik ipar mandi” alahai, siapalah orangnye yang cari adik ipar orang yg tengah mandi. tak baik tau! hehehe…

Fuh!! mmg bahaya kalau time mandi kena intai. Maklumlah sekarang nie  macam2 orang boleh buat, rekod pastu upload kt Youtube, tak ke memalukan nanti. Orang Yang tak berdosa jadi mangsa. huhu. Hiks…Nauzubillah…*kalau laki sendiri yang intai takpe jugak…kikiki*

13 Comments on Alhamdulillah earning Nuffnang makin bertambah lagi

  1. buy essay
    March 22, 2012 at 8:43 am (2 years ago)

    Lots of writing services propose to buy an essay about and essays order referring to this topic.

    Reply
  2. PaulaUNDERWOOD27
    December 18, 2011 at 3:46 am (3 years ago)

    Do you understand that it is the best time to get the personal loans, which would make your dreams come true.

    Reply
  3. mohdisa
    January 12, 2010 at 5:37 pm (5 years ago)

    JTT tu apa? hehe
    .-= mohdisa´s last blog ..Dalam Cuka Ada Suka dan Duka =-.

    Reply
    • yanmie
      January 12, 2010 at 5:44 pm (5 years ago)

      hahhaa….JTT tu maksudnya Jom Tarik Tali…hahaha..eh bukan..maksudnya “Jom Teh Tarik”. Istilah JTT (jom teh tarik) biasanya digunakan dlm forum2
      .-= yanmie´s last blog ..Dapat Hadiah dari Eryn =-.

      Reply
      • mohdisa
        January 12, 2010 at 10:55 pm (5 years ago)

        oic, patut la. hehe, jarang join forum skg ni. boleh2, takda hal la. :P
        .-= mohdisa´s last blog ..Jom Dapatkan Duit Dengan Mudah =-.

        Reply
  4. ned
    January 7, 2010 at 4:20 am (5 years ago)

    wa yan…masyuknye…ajar na ned camne nk gune nuffnang..nk masyuk cam yan gak..

    Reply
  5. en_me
    January 7, 2010 at 3:27 am (5 years ago)

    tahniahnyerrr..
    My recent post My first career: Looking Back (1989 – 2009)

    Reply
  6. mohdisa
    January 6, 2010 at 5:50 pm (5 years ago)

    tahniah, nnt leh lah belanja makan. :)

    Reply
    • yanmie
      January 7, 2010 at 5:13 pm (5 years ago)

      tq…boleh je…meh dtg klang…hehehe

      Reply
      • mohdisa
        January 8, 2010 at 1:18 am (5 years ago)

        haha, leh jerk. klu ada masa mmg nak g sana. :)
        .-= mohdisa´s last blog ..Penyertaan Contest Lekat & Menang Anjuran http://www.azizwan.com =-.

        Reply
        • yanmie
          January 8, 2010 at 8:50 am (5 years ago)

          oh yeker…meh2 kita gi JTT…

          Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge