Terima kasih pada kengkawan yang sudi klik2 nuff Yan. Alhamdulillah tadi Yan tengok earning nuffnang makin bertambah. Ini semua hasil klik-klik dari kengkawan semua. Yan sangat hargai.

So bila earning pun bertambah ada pulak rasa2 nak cash out duit tu. Oh! Tidak…tunggu dulu! ingat nk tunggu ads Samsung Corby tu metered dulu. Sebab ads tu mashsyuk jugak..Thanks sekali lagik buat kengkawan semua yang sudi klik2 untuk Yan.

Pastu tadi, tengok keywords yang masuk kat nuffnang, adalah satu keywords nie “Kantoi mengintai adik ipar mandi” alahai, siapalah orangnye yang cari adik ipar orang yg tengah mandi. tak baik tau! hehehe…

Fuh!! mmg bahaya kalau time mandi kena intai. Maklumlah sekarang nie  macam2 orang boleh buat, rekod pastu upload kt Youtube, tak ke memalukan nanti. Orang Yang tak berdosa jadi mangsa. huhu. Hiks…Nauzubillah…*kalau laki sendiri yang intai takpe jugak…kikiki*

13 Thoughts on “Alhamdulillah earning Nuffnang makin bertambah lagi

  1. Lots of writing services propose to buy an essay about and essays order referring to this topic.

  2. Do you understand that it is the best time to get the personal loans, which would make your dreams come true.

  3. JTT tu apa? hehe
    .-= mohdisa´s last blog ..Dalam Cuka Ada Suka dan Duka =-.

  4. wa yan…masyuknye…ajar na ned camne nk gune nuffnang..nk masyuk cam yan gak..

  5. tahniahnyerrr..
    My recent post My first career: Looking Back (1989 – 2009)

  6. tahniah, nnt leh lah belanja makan. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation