Rokok Elektronik alternative kepada Rokok Tembakau

Korang tahu tak sekarang nie dah ada Rokok Elektronik, Alternative kepada Rokok Tembakau. Seperti yang semua tahu, merokok boleh membahayakan kesihatan diri sendiri, malah jugak membahayakan orang disekeliling. Sebatang rokok yang dinyalakan akan mengeluarkan lebih 4,000 bahan kimia beracun yang membahayakan kesihatan.

Rokok Tembakau jugak mengandungi racun yang sangat berbahaya seperti Tar, Nikotin dan Karbon Monoksida. *Aduh…en.hubby Yan seorang perokok, tetapi dia merokok hanya bila lepas makan sahaja.*

Klik untuk dapatkan FREE Apple iPad 2!!!!

Tidak seperti Rokok Elektronik atau dikenali sebagai E-cigarette, adalah produk berteknologi tinggi yang dihasilkan untuk perokok merokok dengan lebih selamat. Di mana Rokok elektronik tidak mengandungi tar, karbon monoksida dan bahan kimia lain seperti yang terkandung di dalam Rokok Tembakau yang boleh menyebabkan kanser.

Rokok Elektronik boleh di hisap seperti biasa tanpa perlu menggunakan pemetik api, Rokok Elektronik jugak tidak mengeluarkan asap. Hem…mesti harganya pun secanggih Rokoknya kan…hehhee

Kalau ada sesiapa yang pernah menghisap Rokok Elektronik nie silalah beri komen yea. Nak tahu jugak testimoni kawan-kawan, kot-kot en.hubby boleh rembat satu…ahaks..

Update Teka dan Menang

Salam semua, mesti ada yang tak sabar-sabar nak tahu siapakah pemenang untuk Teka dan Menang Topun Rm 10 kan? alahai masalahnya takde siapa pun yang berjaya meneka.

Hem…maybe susah kot…*sebab ingatkan senang..hehehe* Ok takpe next time Yan buat yang lagik senang okies…

so this kontes ditutup….huhuhu…tak boleh nak umumkan nama website tersebut sebab belum launching, insyallah Tuan punya web tersebut launching pada 1hb Feb nie.

Terima kasih buat mereka-mereka yang sudi meneka…Inysallah nanti Yan buat teka-teki yang lebih senang lepas nie ok!

Glamour Brooch 2010


Kod: 01 Purple
Kod:02 Blue Ocean – SOLD OUT
Kod:03 Pink - SOLD OUT
(Size: L2cm W1cm)

Kod:04 Apple Green
Kod:05 Golden Dream
Kod: 06 Pure White

(Size: L2.5Cm W1.5cm)

Introduction:
Fashion Brooch come in correct size with top quality and low prices. Material manufacture from China. Jewelry brooch made with shinning Preciosa stone and good plating. This eye-catching brooch sparkles with coloured jewels and large diamante. Bold, flashy and fabulous, this gold brooch is a gorgeous way to update your look.

Material Infor mation
Jewelry Type: Charm
Main Stone: Diamond & Shinning Preciosa stone.

Note: The price including postage. Hurry! Grab and get the stuff ….

SMS Now!!! or left order in comment box…
017-2467704 [Elynn]