Aksi ceria si comel bersama stereng

Masuk contest lagik nie wei..
korang layan jerlah yea…hehehe
contest kali nie dibuat oleh Mummy Ryn
bersempena ngn 2nd Birthday Adam
yg bakal menjelma Disember ini
tajuk contesnya AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG
Jom tgk syarat2nye yea…
Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak… - Done!
  • Jadi follower blog daku…Jangan segan2 eh… - Done!
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl. - Haziq baru 2 thn 1 bulan..weee~~ bley masuk
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu…Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG.. -wokey!
  • Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan…. - Done!
  • Kalau korang ada 2 org anak…boleh je…tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan.. - Haziq je yg layak…ngee~~~
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah.. - Wokey!

Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

Ok dan gmbr yg dipertaruhkan adalah…
************
********
****
**
*
Nama : Muhammad Haziq B. Mohamad Suhelmi
Umur : 2 Tahun 1 Bulan
Gambar nie amik masa bln July klu x silap
masa nie kami nak ke Cameron Highland utk cuti2 mesia
celebrate wedding anniversary kt sana…ehehee..
sblm bertolak sempat lagik Yan snap gmbr Haziq
tgh nk bawa MPV Nazaria..ahaks..
Korang klu nk join contest nie…silalah terjah kat SINI

6 Comments on Aksi ceria si comel bersama stereng

  1. Ms AiReEn MoHd
    December 3, 2009 at 1:14 am (5 years ago)

    weh ko tau di kala kul 1am ni iklan ko semua bernyawa….aku da klik kuar lagik…klik pangkah masuk ade lagik…jeles ok…

    Reply
  2. Kamsiah
    December 2, 2009 at 7:41 am (5 years ago)

    huhu ada gaya..ada bakat utk jadi pemandu F1 nnt hehe…
    mcm2 kontes sekarang ni ya…meriah…walaupun kekadang kontes tu nampak lucu…

    Reply
  3. Yanmie
    December 1, 2009 at 9:39 pm (5 years ago)

    Ryn,

    Thanks yea dh review penyertaan saya nie…

    Reply
  4. Yanmie
    December 1, 2009 at 9:39 pm (5 years ago)

    @liyannuar,

    thanks kak…

    Reply
  5. @LiYaNNuaR
    December 1, 2009 at 9:33 pm (5 years ago)

    good luck Haziq… senyum le sikitttt…

    Reply
  6. Ryn
    December 1, 2009 at 9:05 pm (5 years ago)

    org nya comel…kete nya besarrrr…ada gaya, ada gaya…

    SELAMAT BERJAYA!!

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge