Blog SuperMak



Salam buat semua kengkawan
dengan ini secara rasminya Yan umumkan
bahawa blog ini telah bertukar nama domain a.k.a link
ke domain yg baru http://www.yanmieonline.com
link yang terdahulu http://www.coklatstrawberry9.com tidak lagik digunakan
so minta kengkawan tukarkan link yg dulu ke link yg baru
dan untuk makluman link yg terdahulu tidak akan redirect
ini kerana Yan telah bertukar ke hosting yg lain

Dan pada semua followers Blog nie
sesiapa yang masih ingin setia memfollow
sila ikut arahan dibawah untuk mendapatkan hapdate terbaru blog ini
coz klu x tukar sampai bila2 tak tau yan ada hapdate blog ke tak
kalau tak follow pun takpe takde paksaan

sila ikuti langkah2 dibawah untuk refollow blog nie semula
harap dapat membantu

1. Sila login ke dashboard blogger korang
dan tgk kt bhgian reading list mcm kt gmbr atas nie
klik MANAGE dan korang akan dibawa ke window baru

2. Seterusnya klik pada bahagian setting seperti gmbr diatas

3. Klik pada STOP FOLLOWING

4. Klik STOP FOLLOWING lg sekali untuk pengesahan

Dengan hanya melakukan 4 langkah ini
korang berjaya untuk stop memfollow blog yg lama
dan lepastu blh lah follow blog Yan semula mcm biasa dr blog Yan
ataupun dashboard korang
selamat mencuba…

Sekiranya ada sebarang kesulitan blh YM dgn yan
ataupun leh email ke yanmie@yanmieonline.com
Thanks pada semua kengkawan
dan harap maaf jugak andainya menyusahkan kengkawan yg lain..

Sekian tutorial utk kali ini…hehehe *lama x buat tutorial*

One Thought on “Secara rasminya berpindah ke http://www.yanmieonline.com

  1. luth textile on November 15, 2009 at 3:08 pm said:

    wahhh..selamat berblogging!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation