Tadi gi jenjalan blog kengkawan
tp x ingat lompat dr blog sape…hehehe
terpandang contest nie..mcm best jerk
terus terjah tuan pnya kontes JL Bunch Cafe
saje mencuba2 kot2lah dpt kan..sapatau..ekekeke
Kontes nie hanya terbuka buat mereka2 yg ada anak 1 hari – 4 tahun
gmbr anak tgh posing dgn spek mata
kebetulan Aiman ada gmbr yg masih fresh..
amik 3 mmgu lepas..ahaks..kira fresh ler tu kan..heheehe

Jom tgk apa syarat2 nyer..
  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda. – Dah siap
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay… jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik. – Dah dan rasanya ini gambar Aiman paling comei..hehehe
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda. – Dah tulis dlm gambar
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda. – yes dah!
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda. – Mesti!!
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah. – Mudahan ada rezeki
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009. – Wah best nie..sempana besday Ibu Aiman..hehehe
Dan bawah nie adalah gambar yang dipertaruhkan

Muhammad Nur Aiman B. Mohamad Suhelmi
Berumur 3 Tahun 7 Bulan 

Ok sapa yg nk join kontes nie silalah pergi ke SINI, hadiah mmg lumayan. Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam…So cepat2…

Psstt!! nak tau…aiman sebut spek mata tu kan x bape betul
dia sebut apa tau..hehehe..“PEPEK MATA”
*Abaikan…Nota Kakiku..*
PWAFG57PDZ6S

6 Thoughts on “Contest Si Manja Berkaca Mata

  1. ok yan..dah jumpa dah..kat ummumishkah tu kan

  2. yan..nape akak takleh buka link utk join kontes ni..tingin nak join gak

  3. alynn,

    hehehe…kena tnya kt tuan penganjur tu. tp rasanya anak sdiri kot umur 1 hari sampai 4 thun..klu x silap arr

  4. Ummumishkah,

    thanks yea….

  5. klau gamba adk boley ke???
    x de ank lg la sis…
    hehehhe

  6. ummumishkah on November 24, 2009 at 5:45 pm said:

    OK sis.. dah review.. GOOD LUCK!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation