Wah…korang, Yan masuk contest lagik nie..heehehhe
ingatkan cukup arr buat masa nie masuk 2 contest je
tapi bila td gi blogwalking blog kengkawan
terpandang satu contest nie
wah menarik jugak contestnye tau
Yan tgk pun contest nie mmg mendapat bnyk sambutan
so nak masuk jugak..hehehe
kalah menang tu belakang cerita

Contest nie dianjurkan oleh mrsfaez
semperna AGM Kelab Keta penanjur iaitu PROSBOC
[Proton BLM Owner’s Club]
yang bertajuk Baby With Car Contest
 korang klu nak join blh ke blog MrsFaez
untuk melihat segala terma dan syarat2nye yea..

Yang bestnya contest nie leh masukkan bape Orang  gmbr anak
yang nk dipertandingkan
tapi kenalah anak bawah umur 5 thn yea
so memandangkan hero2 Yan masih di bwh umur 5 thn
x salah rasanya masukkan kedua2nye..nnggeee~~~

nielah dia kat bawah gmbr yg dipertaruhkan

Nama : Mohamad Nur Aiman B. Mohamad Suhelmi
Umur : 3 Tahun 7 Bulan
Jenis Kereta : Nissan Altima
Kelab : NISMO CLUB

Nama : Muhammad Haziq B. Mohamad Suhelmi
Umur : 2 Tahun 1 Bulan
Jenis Kereta : Nissan Altima
Kelab : NISMO CLUB
Gambar Aiman dan Gambar Haziq nie baru jer amik
gambar Aiman tu amik masa mggu lepas klu x silap
kami gi event NISMO CLUB ada buat cabaran auto khana dan demo dritf
Gambar Haziq tu pulak masa wiken gak
otw ke rumah sepupu en.hubby d KL
syiok tgk gmbr haziq nie sbb mulut tgh termuncung…ekekeke…

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.
Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada
7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc 

cepat2…apa tunggu lagik..

2 Thoughts on “Baby With Car Contest

  1. Mr and Mrs Faez,

    salam jugak..thanks dh review penyertaan saya yea..

    alahai yg bloglist tu kita dh masukkan dh awal2 lg..maybe mrs faez x perasan kot. cuba klik kt show all, dia akan keluar semua bloglist kita. bloglist tu mana blog yg lastet update dia akan berada di kedudkan paling atas…

  2. Salam
    Dah jengok.. gud luck ek
    Cuma kurang 1 – x add dalam bloglist
    check balik ek

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation