Jumpa Blogger Kak Ina KL dan Kak Amy


Semalam Yan jumpa lagik dgn kwn blog
kali nie jumpa gn Kak Ina KL dan Kak Amy
seronok sgt2…
lokasinya di teratak buruk Yan
Ekceli perjumpaan kali nie x dirancang pun
kebetulan kak ina nak ke jusc bkt tinggi utk berjumpa dgn Kak Amy dan seorang lg rakan blog

Gmbar bersama Kak Ina
baik sgt orangnya..peramah gitu
sapa penah jumpa ngan dia tau lah dia mcm mana orgnye
seronok sembang ngan dia…gelak je keje kami..hihii

Gambar bersama Kak Amy dan anaknya yaya *comei*
ekceli kak Amy nie duk kat Abu Dhabi
balik mesia utk beraya
umah kt mesia nie pun rupanya dkt je ngan umah yan
jiran setaman rupanya..hihi
Seronok jugak dpt berjumpa kak amy dan kenal2 dgn dia
peramah sgt2…

Nie buah tangan yg kak amy bawakan
sedap sgt…
klu hari2 mkn camnie blh tambah gumukzz yan..hihi
Thanks yea kak…

Gambar yang nie lak antara menu yg sempat disiapkan
ingatkan nk masak mihun singapore
sekali tu gas pulak bocor…huhuu x dpt nk msk bagai..
sempat buat kuah kacang dan nasi impit aje
apa lagik…call ajelah Dominos Pizza Delivery..itu yg termampu
ekceli kak ina dh pesan x suh msk
tp mcm x bestlah pulak tetamu dtg x mkn2 kan…x biasa..hihii
anyway thanks to kak ina dan kak amy kerana sudi singgah ke teratak buruk Yan
seronok dpt jumpa dan dpt kenal dgn lebih dekat
harap maaf sekiranya ada yg terkurang…
jgn serik untuk datang lagi yea…

Gambar nie mmg x clear…
rumah silau dek matahari kt luar
tapi nak jugak tempek sbb sayang nk buang…hihi

ok..nextttt nk jumpa sapa plak yea??? hihii…

Leave a Reply

CommentLuv badge