Semalam Hubby Yan keje
so ingatkan duk umah ajelah jawabnye kan
tak kisah pun klu x kemana2
pastu dlm tghari hubby sms
dia kata nak bawa gi shopping…
wah!!! Yan apa lagik..sonok ler kan..hahaa
Orang dh offer…amik jelah kan…hehe

So semalam kami shopping kat Jusco Bukit Tinggi
Adalah jugak rembat beberapa pakaian dan kasut
meh tgk kami shopping ape kat sana…

Yang nie baju dan seluar untuk haziq

Yang nie lak seluar utk Aiman
see butang tu pun diorg lupa nak cabut
nnti nak kena suruh hubby buka…buat ler cara manapun..hehe
Ingat nak carikan Aiman baju sekali
Aiman lah pulak tak nak…nanes2 tak nak..huhuhu..sabar jelah..
dia nak seluar dan kasut je

Sandle untuk anak2 Yanmie…comei je kecik..

Opss!!! terlupa lak…hehee
Yan pun ada gak Baju, seluar dan kasut yg hubby belikan
nice…Yan suka sgt, hubby yan tlg pilihkan..hehehe
Jom Layan..

Kasut nie saiz 38, biasa guna 37
haip..kaki Yan nie nak pnjg lg ke?? hehee

Baju nie Yan suka sgt2
Thanks my dear tlg pilihkan yang nie
nice sgt..siap ada tali pinggang sekali utk dipadankan

Seluar nie mcm xcaya aje blh muat
Hubby kata try dulu nnti x muat kt drumstick ibu…haha
So Yan dgn bangganya amik ler saiz S
konon2 ler kan..sekali tu blh lak muat
hubby kata pinggang dan peha x ketat ke
Yan siap selak2 lg tunjuk kt dia..
hahaha…senyum sampai ke telinga hubby yan tgk
yelah dulu guna saiz L aje klu beli seluar…hehe
Kali nie merasa nak guna saiz S
last yan guna saiz S masa 4 tahun dulu…hehehe
Nie yan gayakan kat gmbr bawah…layazzzz

Atas permintaan CikMin a.k.a Kak Min
untuk yan tempekkan gmbr pakai seluar yang bersaiz S itu…hahaa
Psstt!!! nmpk masih debab kan…huhuhu..
akan ku usahakan lg untuk lebih slim..ewah!!!

Yang nie lak hubby pnya backpack
mmg cantik je, pegang rasa sejuk2 je…
Tapi yang nie bkn beli kat jusco
beli kat F.O.S. blh thn jugak regenya
backpack yg sesimple ini pun dh RM60.00 huhu

Dah penat2 Shopping tu kami gi mkn lak
niat di hati nak mkn mee sizzling
Tapi memandangkan foodcourt dh nk tutup
so kami mkn kt luar aje…huhuhu

Kat sini lah kami mkn semalam di Red Island Cafe
jom layan gmbr2 kt situ lak…

Inilah menu kami smlm
Chicken Chop utk hubby, Yan amik Kwe Tiaw Tomyam..marbeles sgt2
utk anak2 amik fries dan nasi lemak

Hehee..wajib amik gmmbr anak tgh menyantap di samping en.hubbyku

Fuh..bapak pnjg giler entry nie…hehehe
maklumlah smlm x sempat hapdate blog
so cerita pun ada yang tertunggak lagi nie..hahaa
nnti nak citer pasal Yan pnya WIFI tu lak yea..
Oklah adiosss…baru nak pi mandi…wakakkaka…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation