Cameron Highland tunggu kami datang…



Insyallah besok kami akan bercuti2 mesia ke Cameron Highland
sambil sambut Anniversary kami yg dh lepastu dan fathers day kat sana
kami akan pergi sekali dgn mak, kakak dan adik 1 family
semuanya di taggung beres oleh hubby..hehehe..
sbbtu hubby sewa MPV, so muatlah utk kami dewasa 6 org dan kanak2 4 org
x yah nak pergi bnyk2 keta..1 MPV dh cukup..

Kami akan tido di sana untuk satu malam
Apartment pun dh booking
kami duk kat Desa Anthurium di Tanah Rata
kadar Sewa wiken utk 1 hari RM 250, 3 bilik 2 bilik air..murah jugakkan
tapi yan dpt diskaun dr kak aziemah..hehe..dpt Rm 200.00 je
thanks yea kak..lenkali leh sewa apartment akak lg..wee~~~ syiok..


Apartment Kak Aziemah Dilengkapi kemudahan-kemudahan berikut :

1. Dapur dan peralatan memasak.
2. 2 unit water heater.
3. Television dilengkapi dengan astro.
4. Set perabot.
5. Meja makan
6. Peti Ais

see sgt2 lengkap semuanya..siap leh msk memasak lg..hehe
tak sabar nak shopping sayur2 segar kat sana..
tp ada masa ke nk msk nnti..hehehe

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge