Tag Award dari Kak Chik



Terima kasih pada Kak Chik yang sudi bg award nie pada Yan
sebelum tu ada TAG yg perlu dijawab sebelum menerima award nie
jom layan TAG yg beraward nie..

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge “2009 Cute’s 3logger Award” untuk diletakkan di blog anda.

Dah tempek kt atas tu

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Dah bgtau kat atas tu, Kak Chik seorang yg suka sangat membaca

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Sedang berdiet, ada 6kg lg nk kena nyahkan dr bdn..huhuhu

Suka lepak kat kelab diet

sejak berdiet sgt2 minat tempe dan tauhu..hehehe

Sejak dh beli timbang digital, keja asik nk timbang aje..hehe

Suka buat reka grafik tak kisah ler grafik apa pun

Suka bawa anak gi Playground

Suka sgt mkn McD sampai terlupa nk Boikot..ehehe

Sangat suka bila hubby berikan perhatian dan berikan hadiah

semestinya suka shopping..hehehe

Rajin memasak, ini mmg x dpt di nafikan..ewah!!!

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

Kak Raihan

Sis Lin

Kak Ina KL

Zahirah

Kak Su

Ejdeejasmi

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
“anda telah di tag – sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda”

Ok..jap lg yan bg tau diorg…

Oklah itu aje TAGnya..senangkan..
so pada mereka2 diatas nie dialu2kan untuk menerima award tersebut
Tanda
PERSAHABATAN diantara kita

1 Comment on Tag Award dari Kak Chik

Leave a Reply

CommentLuv badge