Besok Mak & Ayah mertua nak datang umah..syioknyeee..

Tadi dapat sms dari mak mentua
diorg nak dtg umah besok
syioknyeeeee…last jumpa diorg awal bln 3 haritu
tak sabar nak tunggu besok…weeeeeee
dah tentu org yang paling seronok ialah Aiman
blh kata tiap2 hari dia sebut nama tok dan tok wan dia

Yang bestnya besok set pinggan Giacomo yan sampai..yuhuuu
hari tu masa blk kg, order set pinggan tu ngan mak mentua
tapi masa duk kt kampung, set pinggan tu x sampai lg
dh balik klang baru set pinggan tu sampai
so besok mak bawa set pinggan tu
nanti Yan tempek set pinggan tu nnti
cantik wooooo…tak penah beli set pinggan semahal gitu..ahaks

klik pada gambar untuk tumbesaran

Terjumpa gambar nie kat rumah en. google..
sebijik ler set pinggan yang Yan beli tu mcm dlm gambar nie
cuma yang dlm gmbr nie 37 pcs aje
tak silap yang Yan pnya tu 57pcs kot
tapi corak dan design tu mmg sama
apa pun nanti yan tempek gmbr set pinggan Yan nnti ok
hahaha..cam nak menunjuk2 plak..ekceli excited je..hahaa

4 Comments on Besok Mak & Ayah mertua nak datang umah..syioknyeee..

  1. elynn
    May 15, 2009 at 7:28 am (5 years ago)

    teringat set tea & coffee , balang brand avantage yang elynn bagi kat emak, dan mak pesan lagi :) hai kena cari ni :)

    Reply
  2. pusat
    May 14, 2009 at 1:39 pm (5 years ago)

    pinggan ni untuk digunakan atau perhiasan ni… ekekeke

    Reply
  3. INTAN
    May 14, 2009 at 11:38 am (5 years ago)

    utk org yg suka masak cam yan..mmg patut beli pingan mangkuk camni….akak ni..idak le..hehe…lambat lagik kot..hehe

    Reply
  4. maswani
    May 14, 2009 at 5:50 am (5 years ago)

    mesti aiman suka kan tok wan dia nk dtg..semoga hepi slalu..

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge