Lagik Laman Blog Yang Menghina Nabi dan Agama Islam

table, tr, td, li, p, div {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.btext {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.blacktext10 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.blacktext12 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.lightbluetext8 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.orangetext15 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.redtext {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.redbtext {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.text {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.whitetext12 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}a:active, a:visited, a:link {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}a:hover {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}a.navbar:active, a.navbar:visited, a.navbar:link {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}a.navbar:hover {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}a.redlink:active, a.redlink:visited, a.redlink:link {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}a.redlink:hover {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.nametext {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}



Astaghfirullahhalazim…lailahaillaulah..muhammadurrasulullah..
kenapa mereka begitu anti dgn agama kita..Agama Islam Yang Agung
sangat2 sakit hati dan marah…
Bila ada lagik blog yang menghina Nabi kita.., agama kita..

Sangat2 terkejut dgn pengisian dlm blog tersebut..
Kenapalah diorg ini begitu anti dgn agama kita???
suka2 nak menyakitkan hati orang islam..
lailahaillaulah…
dan utk pengatahuan jugak..penulis adalah seorang MURTAD

Jom ramai2 FLAG blog JAHANAM ini

You may also like

13 Comments

  1. Jom!Boikot blog ni!!!!!!Nanti Allah S.W.T bagi azab kang!Tak tau ke Hari Kiamat nak dekat?Jahanam betulLL!!!Ya Allah!Berilah azzab kepada orang yang menghina Nabi Muhammad!!Amin…Saya tak akan sesekali keluar dari Islam!Allah bagi 3 hari saja untuk kita bertaubat masuk ke dalam agama Islam……Kalau terlebih hari baru nak taubat….Nak buat macamana…

  2. sekarang ni Parasic dan virus mereka yang reka-2 cerita dan menghina islam kian berleluasa. Mudahan tuhan balas perbuatan mereka…

  3. kak yan,blog mcm ni dah bersepah2.. cuma kena berhati2 takut terpengaruh..mcm my fren masa study dulu pun dah murtad..masih bersedih dgn perbuatan beliau ni…

  4. tu la.. td pg ade gak tsinggah kat blog tu.. fuhh… dasat toll… gaya2 mcm mat endon… tah la.. mcm2 ada dlm dunia skrg nih… moga dia terima balasan di dunia…

  5. Kak Chik..Mualaikumsalama…tulah yan pun doakan mereka yg mempunya blog sebegini akan dilaknat oleh Allah..dan td dh email dh kat TV3…harap2 dapat di amik tindakan keatas penulis laman blog tersebut..

  6. Assalamualaikum Yan.Memang mereka telah hilang pedoman sebab tu mereka mampu menulis dan menghina Nabi Muhammad s.a.w.KakChik doakan Allah melaknat mereka jika mereka tidak segera bertaubat.Dakyah jahat mereka memang patut kita pantau dan harap-harap Kerajaan akan segera bertindak ke atas pemilik blog2 sebegitu.

  7. Yani_worldpeacemmg betul tu..takut2 ada yg tak kuat iman kan terus join si Murtad itu pulak..nauzubillah..minta di jauhkan..

  8. salam yan….isy bahaya la kalau blog ni dibaca oleh orang yang tak kuat, nauzubillah…yan, kite dah dapat keje dah…bersyukur sangat….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge