Hampir 2 hari yan tak memposting kat blog nie, teras rindu sangat kat blog dan teman2 semua. Dua hari nie busy teramatlah sangat. sehingga nak online pun tak de masa langsung. now ok sikitlah. dah lah semalam tido brape jam jerk…anak2 berjaga sampai kul 5 pagi baru tido, diorang pun ikut bersahur sekali..waaaa…letihnya.

pastu awal2 pagi lagik dh kena mengemas, membasuh, siapkan anak2 coz nk kuar lagik gi shopping barang sikit bersama kakak, deal jumpa ngan kakak kat bazaar stadium shah alam. so shopping sikit2 lagik. beli barang tuk adik2 kat kg, coz lusa kakak punya flight balik sabah. pas shopping2 tu tak balik terus, huby hantar kat umah adik kat shah alam gak. lepak sana coz huby nak gi repair aircond keta, tetiba tak sejuk plak aircond tu, now dh ok. so satu hari duk kat umah adik, berbuka sekali dengan diorang. best gak dpt berbuka ngan adik & hubynya dan kakak, sambil melayan anak2 buah.

kira2 dlm kul 8 lebih sampai umah, uuhhh…terasa amat letih je badan nie. huby dan anak2 dah gol dah…(tido), yan sorang je jaga waktu nie (10.45pm). rasanya kejap lagik nk tido, coz klu tdo lmbt karang sempat lagik anak2 nak berjaga, so jawabnya tak tido lagik la mlm nie..isk…isk…tak leh jadik nie. Oklah jumpa besok ye…nak tido dulu takut nanti tak jaga plak sahur nanti…hem….

One Thought on “Hari yang meletihkan…

  1. Ikhwan Pauzi on January 31, 2011 at 11:27 pm said:

    fuh! tak tido sampai pukul 5 pagi. hyper aktif ke ape? haha
    Ikhwan Pauzi recently posted..Shogan 2 Total WarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation